Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu un chist se 4 cm pe ovarul drept si mi s -a prescris anticonceptionale. Mi s-a zis sa le iau incepand cu prima zi a ciclului menstrual, problema este ca imi intarzie menstruatia. Nu stiu ce sa fac, sa astept pana va aparea menstruatia, sa-mi fac iar o programare la medic ca sa stam de vorba (diagnosticul a fost confirmat de 2 medici diferiti, deci sigur e chist).
Imi dati va rog un sfat.
Multumesc!
Am fost diagnosticata cu un chist se 4 cm pe ovarul drept si mi s -a prescris anticonceptionale. Mi s-a zis sa le iau incepand cu prima zi a ciclului menstrual, problema este ca imi intarzie menstruatia. Nu stiu ce sa fac, sa astept pana va aparea menstruatia, sa-mi fac iar o programare la medic ca sa stam de vorba (diagnosticul a fost confirmat de 2 medici diferiti, deci sigur e chist).
Imi dati va rog un sfat.
Multumesc!
1 comentarii
Asteapta sa vina menstruatia si atunci incepi sa iei pilule. Daca intarzie mai mult de doua saptamani atunci sa te prezinti la medic din nou.
A grija sa incepi in prima zi de menstruatie, sa nu te induca in eroare spottingul ce poate sa apara cu o zi, doua, trei inainte de menstruatia propriu-zisa.
A grija sa incepi in prima zi de menstruatie, sa nu te induca in eroare spottingul ce poate sa apara cu o zi, doua, trei inainte de menstruatia propriu-zisa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 5oare sunt gravida?
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 3Chist ovarian
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 0Ac Stodette-intarziere
- 1Exista sansa ?
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
Mai multe informații despre: Chistul ovarian intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: