Ciclu dereglat
Buna ziua!Luna aceasta mi-a venit de 2 ori pe luna ciclul odată pe data de 4 si acum pe 27 si nu înțeleg de ce pentru ca nu s a mai întâmplat asta pana acum.Am 24 de ani si merg regulat la analize am fost acum 5 luni si ceva pentru consulatie, papanicolau si ecografie, dar atunci au ieșit ok.Nu știu exact de la ce poate sa fie si ce ar trebui sa fac ? Ideea e ca pana acum când îmi venea cu o zi înainte ma durea burta si sânii cu o săptămâna înainte acum m au durut foarte rău sânii si atât burta deloc.
1 comentarii
Buna ziua,
fara un consult este dificil de diagnosticat ce a cauzat dereglarea hormonala, pot fi cause endocrine sau de alta natura; va recomandam sa consultati medical ginecolog si sa vedeti ce va recomanda sa faceti in acest sens.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
fara un consult este dificil de diagnosticat ce a cauzat dereglarea hormonala, pot fi cause endocrine sau de alta natura; va recomandam sa consultati medical ginecolog si sa vedeti ce va recomanda sa faceti in acest sens.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual dereglat
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 5e posbil sa am menstruatie si sa fiu insarcinata?
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 5Dereglare menstruala cu sangerare neintrerupta intre menstruatii
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 2ciclu la 15 zile
- 1URGENT - Terminare tratament Diane 35 - acum am probleme cu dereglari ale ciclului
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Menstruație prelungită
- 0Dereglarea menstruatiei
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 0Analize dereglari hormonale
- 0Durere de burta după menstruație
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 2Dereglari menstruale
- 0Menstra in timpul operației pe coloana lombara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: