comunicare cu prietenii mei | Forumul Medical ROmedic

comunicare cu prietenii mei

402 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 13 14 ÃŽnainte ›
0
10-02-2009, ora 14:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Tot ce este posibil!!Dar sincer, ai vazut ca au intrat amandoi in aceeasi zi?Ea posteaza subiectul pe 15 pt prima data in forum si el comenteaza tot pe 15 si culmea, este primul lui comentariu!Mie mi se pare cam ciudat!!
Fetele voi sunteti bine??morena, Alisuk??
Nick dureaza prea mult problema netului!!!Deja ne ingrijoram!!
Va pup
0
10-02-2009, ora 17:10
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
V-a fost dor de mine? Mie mi-a fost... ;)
Am rezolvat problema cu internetul de ieri, dar nu am avut timp sa intru, va rog sa ma scuzati (mi-a venit ieri ideea de a face un blog, care sa contina notiuni elementare, sfaturi si scheme terapeutice si din aceasta cauza nu am avut timp sa mai intru).
Am observat ca ati inceput sa va ingrijorati, sper ca nu v-a stresat foarte rau "disparitia" mea.
Ce ati mai facut, ceva noutati?

Mi-e si frica sa va mai pup caaaaa...ma fac misoginii de pe-aici in tot felul (you know who!).
Si cu toate astea, eu tot va pup pentru ca imi sunteti foarte dragi...cu ocazia asta, ii informez pe toti cei care doresc sa ma jigneasca: puteti face si spune ce doriti, eu stiu ca nu sunt asa cum spuneti voi, asa ca...do what you want, i don't care!
0
10-02-2009, ora 17:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick!!!!!!!!!!!!!!!!!AI aparut in sfarsit!!!!!!Doamne dar ne-ai tinut pe jar nu gluma!!!!!!
Bine ai revenit printre noi!!!Noutati...le poti citi ;))))))))))))))))) Se pare ca au renuntat misoginii sa ne mai dea de furca deocamdata!!!
Pupicei
0
10-02-2009, ora 17:15
Problema cu netul a aparut din cauza unui "litigiu" pe care l-am avut cu cei de la Romtelecom, conflict care s-a terminat in favoarea mea, dar nu au avut bunul simt nici sa isi ceara scuze, asta este, unii sunt atat de ocupati ca traiesc in Romania, incat, nu mai au timp sa mai spuna macar doua din cuvintele magice: Multumesc, Scuzati-ne etc.

Eu i-am iertat, daca nu-i iertam, nu mai reinnoiam contractul!
;)
0
10-02-2009, ora 17:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Important este ca s-au rezolvat treburile!!Nesimtirea e in floare la noi in tara!! ;)
0
10-02-2009, ora 17:18
Multumesc Jackie, esti o scumpa!
Am vazut acum ca tu ai fost cea mai "tinuta pe jar". Scz!

Eu de acum incolo, nu voi mai rsp nimanui care trece de limita fina a bunului simt, poate sa ma faca si urangutan, nu ii mai rsp.
Am sa citesc acum noutatile... ;))))))))))))))
0
10-02-2009, ora 17:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ai multe de recuperat pe forum ;)) Pt inceput, vreau sa te rog sa cauti in lista mea o dna.Nicoleta, care se confrunta cu o situatie destul de complicata, cu care te-ai confruntat si tu...este vb de soc anafilactic ;(
0
10-02-2009, ora 17:23
Ok, iti multumesc pentru informare, acum am sa o caut si sper sa o ajut macar cat ai incercat sa o ajuti tu!
0
10-02-2009, ora 17:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu nu am putut sa o ajut cu mare lucru, pt ca nu ma pricep...dar o voi sustine tare mult, pt ca ieri pur si simplu am plans cand i-am citit randurile, crede-ma, este o situatie destul de complicata!!
0
10-02-2009, ora 17:46
Offff, asa este, cand citesc ce a scris dansa, imi aduc aminte de ce am patit eu, dar la mine a fost putin mai complicat dintr-un anumit punct de vedere, iar la dansa, tot cam asa, doar ca in alt punct. Oricum, te asigur ca se va face bine.

Am observat ca administratorul nu a tinut cont de nici un mesaj pe care i l-am trimis inainte sa am problema cu netul :(((((((((((((((( Ori primeste foarte multe mesaje si le triaza cum doreste, ori pur si simplu nu a dat curs cererii mele, ma rog, important este ca pana la urma ceea ce ma deranja s-a acalmat.

Arena, Alisuk, Morena ce mai fac?
0
10-02-2009, ora 23:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Imi inchipui prin ce ai trecut...Off...daca ar fi dupa mine, nu ar mai exista niciun fel de probleme pe pamantul asta!
Probabil ca nu vrea sa stearga acele subiecte Nick...
Fetele sunt bine din cate stiu ;)
Pupicei
0
11-02-2009, ora 08:18
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Eu sunt bine Nick, multumesc de intrebare.Si eu i-am trimis adm cateva mesaje deoarece vreau sa-mi fie inchis contul dar vad ca nu s-a rezolvat.Mai astept
va pup
0
11-02-2009, ora 16:08
Buna!
Asa cred si eu Jackie, pana acum nu mi-a sters primele subiecte.
Arena, eu i-am cerut foarte politicos sa imi stearga primele subiecte, subiecte pe care le-am postat pentru testarea unor medici, care au trecut cu brio testul, dar vad ca nu a luat nici o masura, probabil nu vrea, sau inca nu a vazut mesajul.
Tu de ce vrei sa iti fie inchis contul?
Va pup!

P.S. " ceea ce ma deranja s-a acalmat." - ceea ce m-a deranjat, s-a acalmat! Scz
0
11-02-2009, ora 16:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena, sa stii ca am facut ceea ce m-ai rugat, dar nicio veste!!Si este pt prima data cand nu primesc raspuns de la admin!!Mai mult ca sigur ca nu vrea sa va stearga mesajele!!Eu zic sa le lasati asa!!
Pupicei
0
11-02-2009, ora 21:26
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Te cred Jaqui ca i-ai trimis si iti multumesc.Daca nu o sa vrea sa le stearga nu-mi ramane decat sa nu mai postez nimic.Se pare ca unii s-au dus la fund:))))stim noi cine.
pupici
0
11-02-2009, ora 21:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daaaa si speram sa ramana acolo unde s-au dus ;)) hihihi
Dar de ce sa nu mai postezi draguta??Ori tie ti s-a intamplat ceva si nu vrei sa spui?!
0
12-02-2009, ora 19:03
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Salutare la voi toti !
Draga Nick bine k ai aparut k ti-am dus lipsa, ma gandeam ca te-a suparat prea rau idiotul ala de sadic, care acum va spun ca eu cred k este LU si nu cred ca ma insel, la fel si fetele au dubii in privinta asta., si am crezut ca nu mai intri nici la noi. Nici eu n-am mai intrat pe acolo si nici nu mai intru k poate mai zic cate ceva si deranjez persoanele care se baga in seama aiurea.
Fetelor va pup pe amandoua si Arena, nu-mi place deloc cand spui ca vrei sa-ti stergi contul. Mai sunt persoane aici pe forum care au nevoie de un sfat de la tine.Lasa-i pe aia care se baga in seama, ca stim noi cine sunt si gandeste-te la altii care chiar au nevoie de ajutor.
Jackie, nu te lasi deloc, imi place, macar tu sa tii piept cu dusmanii ca te-am lasat singura dar urmaresc si daca se ia cineva de tine, vai de el.
Am mai urmarit si eu niste discutii pe la acele subiecte unde se gasesc sa se bage toti ca musca-n ciorba si sincera sa fiu deja m-am scarbit ! Incerci sa spui ceva si imediat replica vine cu altceva care degenereaza de la subiect! Sunt satula de ei ! Eu una nu mai intru acolo! Poate cine stie ce ma va enerva dar altfel nu mai intru.
Astea fiind spune va pop pe toti si o seara cat mai buna. Eu trebuie sa plec k venira baietii si sunt morti de foame!
Aliss
0
12-02-2009, ora 19:38
Buna!
M-a enervat si nu; sunt obisnuit cu oamenii nesimtiti, in special de sex masculin, care apeleaza la jigniri pentru ca nu esti de aceeasi parere cu ei, asa ca...cu atat mai mult daca indrajnesti sa aperi o femeie!
Eu acum sunt in "razboi" cu morgan, care m-a facut mai mult direct, incult...din pacate pt dansa nu stie cu cine s-a pus! Poate ma enerveaza si o fac cum merita...dansa sa ma caute, ca ma gaseste cand nu se va astepta mai putin ;)

Numai Bine!
0
12-02-2009, ora 23:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, Alisuk, asa cred si eu ca s-a intamplat, pentru ca de obicei, cei care sunt prinsi cu ceva, dau inapoi...Iar dl.sadic, dintr-o data s-a plictisit sa mai rada de noi!Ce chestie!!Poate ca ma insel, dar eu asa am impresia, ca domnisoara LU, a vrut doar sa se joace sau poate ca sadic, era iubitul ei, despre care vorbea, intr-o alta camera si pur si simplu, se amuzau pe tema respectiva...sau poate nu...Oricum pe noi nu ne-a afectat in niciun fel!
Alisuk pai trebuie sa facem fata acestor atacuri!!Daca dau inapoi inseamna ca sunt lasa si nu ma caracterizeaza acest lucru!!De cand ma stiu am fost o luptatoare ;)
Nick ;))) morgan este genul de...femeie(imi venea sa zic muiere) care intra intr-un om fara sa argumenteze ;)) Vezi ca e asistenta, ai grija ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Va pup dragii mei!!
0
13-02-2009, ora 00:05
" Nu am spus ca esti incult. Stii sa scrii si chiar ai invatat numele unor medicamente folclorice. Stii chiar sa cauti pe Google unele informatii. Mai greu este sa faci legatura cu realitatea."

Voi vedeti cat tupeu poate sa aiba doamna asistenta? Doamne, daca o aveam in fata sa vezi ce asistentisme ii spuneam...chiar m-a scos din sarite bine de tot...
Eu fac reclamatie la administrator, daca nu ma baga in seama nici de data asta, il bombardez cu mesaje pana cand o sa le ia in seama!

Noapte buna!
0
13-02-2009, ora 00:55
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, asa este ea!De la prima ei aparitie pe acest forum am avut divergente!Nick, s-ar putea sa nu se sesizeze adminul pt ca nu a facut reclama, nu a vorbit porcos etc. Ce sa mai zic...asa sunt unele persoane, mai rele, gen sadic, morgan, nokki etc.Dar asta este...padure fara uscaturi nu exista!
Pup sa-ti treaca!!
0
13-02-2009, ora 01:13
A pai cam ai dreptate, dar nu-i nimic, i-am rsp pe masura!
Esti o scumpa...Doamne cat este de norocos sotul tau ca te are; esti femeia perfecta...imi explici si mie de ce toate femeile "perfecte" pe care le-am intalnit, sunt casatorite? (am pus intre ghilimele, pentru ca nu exista perfectiune umana, doar divina)...nu-i corect!

;))))))))))))))))))) Noapte Buna!
0
13-02-2009, ora 10:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
:))))))))))))))
Sunteti tari, mai ales tu Nick.Alissuka ma bucur ca esti bine si stiu ca timpul asta ne este cel mai mare dusman dar il invingem noi.Eu vreau sa-mi sterg contul pt ca nu mai vreau sa-mi apara subiectele deschise sau cel putin unele dintre ele.
Jaqui am vazut mesajele dar am facut o prostie si le-am sters din neatentie, te rog mult daca vrei sa-mi mai dai nr.de tel unde sa sunt sa rezolv problema.
va pup si va doresc o zi super chiar daca este vineri 13
0
13-02-2009, ora 14:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick esti un dragut, dar nu sunt deloc perfecta ;) Am si eu defectele mele, de care sunt constienta! ;)
arena, iti trimit in mail atunci, ca sa nu mai fie nicio problema!
Pupicei la toata lumea
0
13-02-2009, ora 18:14
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Cred ca voi nu mai dormiti noaptea de nervii pe care vii fac niste figuri pe de aici.
Voi nu v-ati dat seama ca sufera de bagare de seama? Au inceput sa-si de-a importanta tocmai din motivul ca noi tot timpul vorbeam si ne consultam si pac, si ei sa comenteze si sa jigneasca.
Nu va mai enervati dragii mei, stati linistiti pt k maine e ziua indragostitilor si voi tinerii trebuie sa fiti in forma, fericiti si plini de viata.
As mai vrea sa fiu si eu de 20 si de ani, ce frumos era !Atunci faceam dragobetele nu prea era ziua indragostitilor pe 14 februarie dar de abia asteptam. O strangere de mana, un pupic pe obraz, o imbratisare, era un vis.
Acum i-am zis lui barbatu-meu"" Noi ce facem draga de ziua indragostitilor, mergem in parc sau la restaurant, undeva, simt si eu nevoia sa ies- si zice ""Treaba ta ce faci eu ma duc la peste "". Punct. Maine voi fi singura !
Dar voi ?
Va doresc de ziua indragostitilor sa fiti mereu fericiti si inima sa va ramana tanara pentru totdeauna !
Va pop pe toti,
Ali
0
13-02-2009, ora 21:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa stii ca ai dreptate Alisuk!!!Ei sufera de mai multe ;)) si se baga precum musca...in lapte(asta ca sa nu spun in fundul calului) ;)))))))))) Facem tot posibilul sa nu ne enervam, dar nu reusim tot timpul :D
Alisuk si eu voi fi singura de ziua indragostitilor, pt ca sotul e plecat, dar vom vb la tel si pe net ;) Deja mi-a spus sa imi cumpar ceva frumos si sa consider ca este din partea lui si ca ma iubeste ;))
Pupicei
0
14-02-2009, ora 08:38
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Alissuka o sa te cert dar pe mail.Pai mama lui de peste dar pleaca din balta daca nu-l prinde azi???Diseara cand vine flamand sa-i spui ca si tu ai fost la peste si nu ai avut timp sa gatesti.Offff e greu cu barbatii astia.Nici al meu nu ar fi departe daca l-as lasa de capul lui dar decat sa-mi auda gura.
Noi am vrut sa mergem la mall azi (in alt oras pt ca aici nu avem)dar este f.mare zapada si stam acasa, asta este.
Jaqui merci pt mail, o sa incerc sa vb cu adm sa vedem ce puttem rezolva.Sa nu fi trista, oricat de departe este sotul tau el te iubeste si este langa tine cu sufletul.
Nick tu ce faci azi?
pupici la toata lume si La multi ani de ziua indragostitilor
0
14-02-2009, ora 09:12
Hello!

Ce fac doamnele indragostite? Cu siguranta foarte bine!
Arena, eu nu mai am iubita; sunt indragostit, dar persoana de care sunt, locuieste in alta tara momentan si pe deasupra mai este si casatorita, deci...nu o sa afle niciodata (nu pot sa ii stric casnicia!).
Astazi am un program foarte incarcat: am de citit o carte despre psihologie, trebuie sa fac pe "dadaca masculina" cu nepotzica mea pe care o iubesc la nebunie (trebuie sa ii cant), mai ajut oamenii aflati in suferinta pe forum, ma plimb, ascult muzica, meditez, admir si studiez lumea cu care interactionez face-to-face etc., am o multime de activitati, nu ma plang, nu prea am timp pt. toate, as dori o zi de minim 34 de h, dar ma multumesc si cu 24 de h, decat deloc...:)
Voi ce activitati intreprindeti?

O zi superba si plina de beatitudine! Kisses for you ;))
0
14-02-2009, ora 16:55
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena, sa stii ca de multe ori, pt unii, pleaca pestele din balta!Eu sper sa mearga si Alisuka la "peste", separat, nu cu el, se pare ca nu are cu cine sa se inteleaga...Off ;(
are vezi ca ti-am trimis offline si mail!!Sa ii suni, ca am vazut ca ti-au dat o alternativa, sa preia ei contul tau si sa iti faci tu altul nou!E o idee buna!
Da are, sotul meu este langa mine cu sufletul, defapt langa noi ;) Aseara am vorbit o gramada la telefon ;) Si azi ;) Noi vorbim zilnic si la tel si pe mess!Clara deja a devenit o plangacioasa din cauza ca ii este dor de el,
el la fel imi spune ca nu poate dormi noaptea de dor...Dar asta este!Acum imi spune:vezi, eu ti-am zis sa vii cu mine!!Dar si cand o veni. ;))))))))))))))))) recuperam din urma tot!
Nick sunt de acord cu tine, eu mi-as dori o zi de 50 ore!!Si cred ca nici atunci nu imi vor ajunge ;)
Pupicei si La multi ani de ziua indragostitilor!!
0
15-02-2009, ora 20:23
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui, clara cred ca este innebunita de dorul lui dar si lui tre sa-i fie la fel de greu.Lasa ca trece repede si in curand o sa va revedeti si recuperati vb.ta:))))
Sunt curioasa daca Alissuka a fost la peste :)))
va pupic
Adaugă un comentariu / răspuns
402 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 13 14 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul