comunicare cu prietenii mei
are, ti-am trimis si mail dar mi l-a returnat, nu stiu din ce cauza...Oricum ti-am lasat din nou offline!Am vazut ca "doamna doctor" Crina, a cerut sa i se stearga mesajele acelea...deocheate postate de ea ;)) Acum a ramas "curata" ;))))))))))))))))) Au fost preluate de admin si acum mesajele alea sunt cu autor necunoscut!
Si eu sunt curioasa ce peste a prins Alisuk ;))
Pupicei
Si eu sunt curioasa ce peste a prins Alisuk ;))
Pupicei
mi-am notat Jaqui, merci mult.Am vazut la dr Crina ca i-au fost sterse dar daca intri pe un o discutie cu un subiect deschis de ea doar autorul subiectului lipseste ca toate postarile ei la acel subiect sunt acolo cu numele ei deci, este la fel.
Oricum degeaba a ramas curata ca in mintea mea tot aceeasi parere o am despre ea si cand o prind ca bajbaie, cand o articulez si eu nu am uitat ce subiecte penibile a deschis.
Alisss hai raspunde-ne ca murim de curioase :)))
pupic
Oricum degeaba a ramas curata ca in mintea mea tot aceeasi parere o am despre ea si cand o prind ca bajbaie, cand o articulez si eu nu am uitat ce subiecte penibile a deschis.
Alisss hai raspunde-ne ca murim de curioase :)))
pupic
Buna fetelor! El a prins o duda k l-a vazut dumnezeu, a venit seara plin de namol si cu pana la masina. Ei, na, ca te saturasi de peste i-am zis, m-a bufnit rasul si m-am dus la televizor. Copiii au fost la munte iar eu m-am rasfatat sambata toata ziua. I-am spus si lui Morena k am inceput cu cateva sapt inainte sa am grija mai mult de aspectul meu. Asa ca sambata am fost la cosmetica, mi-am facut un tratament la fata, mi-am facut masaj, mi-am facut manichiura si pedichiura, mi-am cumparat costum si pantofi, am fost cu o prietenta la restaurant si am servit masa si am ajuns seara acasa foarte incantata de mine si de cum aratam. Mi-am facut baie si m-am relaxat cu o bere si alune la televizor. Asa ca am prins pestele cel mare!!
Cardul s-a golit cu cateva milioane dar merit si eu ca sunt o doamna, nu ? Ce doamna mea !!!!!!!!!!
Iar dumnealui o sa-i urez de acum, vb lui Morena si o pup pe aceasta cale, cand o pleca la peste, iepure-n minciog !!! Ha, ha, ha, ha !!!!
Va pop si sper ca si voi ati avut parte de o zi la fel de fericita ca a mea !
Aliss
Cardul s-a golit cu cateva milioane dar merit si eu ca sunt o doamna, nu ? Ce doamna mea !!!!!!!!!!
Iar dumnealui o sa-i urez de acum, vb lui Morena si o pup pe aceasta cale, cand o pleca la peste, iepure-n minciog !!! Ha, ha, ha, ha !!!!
Va pop si sper ca si voi ati avut parte de o zi la fel de fericita ca a mea !
Aliss
:))))))))))super tare Aliss, Dumnezeu nu doarme, ma bucur ca te-ai rasfatat, cred ca nu te simteai la fel de bine nici daca stat5ea sotul cu tine acasa.Lasa ca banii vin si se duc, conteaza sa ne simtim bine ca de aia muncim nu?
Am ras cu lacrimi de patania sotului:))))
pupici
Am ras cu lacrimi de patania sotului:))))
pupici
0
16-02-2009, ora 15:34
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua Doamnelor!!!
Am ras de m-am prapadit...justitie divina, ce sa mai comentez...saracu' om. M-am transpus in locul lui si nu cred ca s-a simtit tocmai bine...
"iepure-n minciog" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Asa face si sotul sora-mii, doar ca el cand se duce, vine acasa cu cel putin 10 kg de peste ;)
Ma bucur ca te-ai rasfatat, bravo, asa te-ai mai destins...
"Ce doamna mea !!!!!!!!!!" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Arena, nici pana acum, domnul administrator nu mi-a sters primele 7 subiecte (pe care le-am deschis, mai mult sau mai putin, pentru testarea unor medici), mai incerc, poate, poate...
O zi buna tuturor :)
Am ras de m-am prapadit...justitie divina, ce sa mai comentez...saracu' om. M-am transpus in locul lui si nu cred ca s-a simtit tocmai bine...
"iepure-n minciog" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Asa face si sotul sora-mii, doar ca el cand se duce, vine acasa cu cel putin 10 kg de peste ;)
Ma bucur ca te-ai rasfatat, bravo, asa te-ai mai destins...
"Ce doamna mea !!!!!!!!!!" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Arena, nici pana acum, domnul administrator nu mi-a sters primele 7 subiecte (pe care le-am deschis, mai mult sau mai putin, pentru testarea unor medici), mai incerc, poate, poate...
O zi buna tuturor :)
;))))))))))))))))))))))))))))) hahaha doamne Alisuk hai ca m-ai binedispus pt tot restul zilei!!!Ce ma bucur pt tine!!!!!Dar si pt sotul tau ma bucur hahaha ;))))))))))))))) de ce-a patit normal!!!!Vaiiii, deci asa imi place!!!Dupa plata si rasplata!!!
Foarte bine ai facut iubita ca ti-ai acordat atentie si tie!!!Sa o tii tot asa!!!Copiii tai sunt mari, iar pe dumnealui lasa-l sa prinda...ce-o prinde!!!Tu distreaza-te ca viata e scurta!!!Da-i incolo de bani ca se fac usor!!!Meriti si tu un rasfat!!!Ce ma bucur pt tine!!!!Ce doamna ta!!!!!!!!!!!! ;)))))))))))) ESti o scumpa!!!
arena asa este, de noi nu se poate ascunde doamna doctor nici in gaura de sarpe ;)))
Nick, eu sunt convinsa ca nu o sa iti stearga mesajele, pt ca si arena doreste, dar adminul mi-a zis ca atata timp cat nu a facut reclama si ca au postat si alte persoane acolo, nu are cum sa stearga!Singura solutie este sa iti preia ei subiectele, schimba adresa de mail si dispar de la profilul tau acele subiecte!
Pupicei are, Alisuk, more si Nick
Foarte bine ai facut iubita ca ti-ai acordat atentie si tie!!!Sa o tii tot asa!!!Copiii tai sunt mari, iar pe dumnealui lasa-l sa prinda...ce-o prinde!!!Tu distreaza-te ca viata e scurta!!!Da-i incolo de bani ca se fac usor!!!Meriti si tu un rasfat!!!Ce ma bucur pt tine!!!!Ce doamna ta!!!!!!!!!!!! ;)))))))))))) ESti o scumpa!!!
arena asa este, de noi nu se poate ascunde doamna doctor nici in gaura de sarpe ;)))
Nick, eu sunt convinsa ca nu o sa iti stearga mesajele, pt ca si arena doreste, dar adminul mi-a zis ca atata timp cat nu a facut reclama si ca au postat si alte persoane acolo, nu are cum sa stearga!Singura solutie este sa iti preia ei subiectele, schimba adresa de mail si dispar de la profilul tau acele subiecte!
Pupicei are, Alisuk, more si Nick
Hei fetele pe unde sunteti?baiatul?azi nu v-am vazut "ochisorii"pe aici.Toata lumea ocupata?
pupicei
pupicei
are suntem pe aici, care cum incotro ;)))))) are vezi ce se intampla cu mailul tau ca imi returneaza toate mailurile care ti le trimit!!Vroiam sa iti trimit ceva frumos in mail, asa cum le-am trimis si la fete si printisor bineinteles, dar la tine nu merge!!!
Pup
Pup
0
17-02-2009, ora 15:54
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Iti multumesc Jackie pentru e-mail, am uitat sa iti spun, scuza-ma!
Va rog, dati-mi numele voastre de botez, vreau sa va trec in acatistul pe care il voi pune la Manastirea Prislop, va rog...
"si printisor bineinteles" - :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))
O zi buna; va pup pe toate
Iti multumesc Jackie pentru e-mail, am uitat sa iti spun, scuza-ma!
Va rog, dati-mi numele voastre de botez, vreau sa va trec in acatistul pe care il voi pune la Manastirea Prislop, va rog...
"si printisor bineinteles" - :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))
O zi buna; va pup pe toate
Nu ai pt ce Nick ;)
Diana este numele meu de botez!
Pupam si noi
Diana este numele meu de botez!
Pupam si noi
0
17-02-2009, ora 17:43
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Multumesc...Clara(fiica) si Diana(mama), super! Va trec pe amandoua...Fac un acatist, cat Sala Palatului!!!
Arena, tu?
Daca nu doriti, nu-i nimic, doar ca am spus ca daca tot ma duc pt mine, sa va scriu si pe voi pe lista (nu pot sa scriu nickname-uri, asa le treceam si pe Lilic&Obikka).
Multumesc...Clara(fiica) si Diana(mama), super! Va trec pe amandoua...Fac un acatist, cat Sala Palatului!!!
Arena, tu?
Daca nu doriti, nu-i nimic, doar ca am spus ca daca tot ma duc pt mine, sa va scriu si pe voi pe lista (nu pot sa scriu nickname-uri, asa le treceam si pe Lilic&Obikka).
Nu stiu ce are mail-ul meu.O sa ma uit sa vad daca ma pricep.Multumesc oricum.Am intalnit un caz pe forum care mi-a stricat toata ziua.Este printre ultimele comentarii din lista mea.
Nick o sa-ti dau un mesaj cu numele meu.
pupicei
Nick o sa-ti dau un mesaj cu numele meu.
pupicei
0
17-02-2009, ora 19:03
Ok, multumesc mult Arena! Am sa verific si eu, sa vad dsp ce este vb in acel caz dsp care vb, sper sa nu ma indispuna si pe mine. Pup
Multumesc Nick pt amabilitate!!Esti un dragut, dar deja iti cunoaste toata lumea calitatile ;))
are, este cumva vb de enyko?Daca da, i-am raspuns deja, pt ca si pe mine m-a miscat!
Pup
are, este cumva vb de enyko?Daca da, i-am raspuns deja, pt ca si pe mine m-a miscat!
Pup
0
17-02-2009, ora 19:25
Cu multa placere! La ce te referi Jackie? I-am rsp si eu doamnei dsp care vb Arena, Doamne Fereste de asa oameni...are nevoie de un psihiatru neaparat!
La caliatile tale binefacatoare, binevoitoare, ca esti inteligent si multe altele! ;)) La asta ma refeream!La ce credeai?! ;P
Nick, vezi ca te cauta cineva pe forum cu o problema intestinala! madaii parca...
Da jaqui despre enyko vorbeam.Presimp ca voi intra in polemica cu domnul ala care a postat acolo si sustine ca iubitul ie face asta din dragoste.Pai mama ei de dragoste ca mai bine stai singur cuc decat cu asa bestie.
pupici
pupici
Aaaaa. tocmai am descoperit ca si enyko a citit subiectul lui Lu si i-a zambit usor sadicului.Nu vreau sa fiu rea dar nu mai inteleg nimic, sau inteleg prea multe si m-am zapacit cu oamenii astia.
va pupik
va pupik
0
17-02-2009, ora 21:10
Jackie, eu nu m-am gandit la asta, asta pentru ca nu sunt chiar asa cum spui tu, nici chiar asa, dar daca tu spui si sustii, iti multumesc, esti o scumpa si o dragutza!
Multumesc pt instiintare, acum am sa verific!
Arena, iti spun eu ca o sa ajungem sa devenim total paranoici. Nu o sa mai stim ce si cum, tocmai din cauza unora care au cate 2-3 id-uri si se intreaba singuri, rsp singuri si se sustin singuri. Nu-i mai bine sa ii lasi in lumea lor denaturata? Eu asa zic. Le dau un sfat si cand vad ca incep sa o ia pe aratura, bye bye!
Multumesc pt nume Arena, este foarte frumos, nu ma gandeam la ea, nici daca ma picai cu ceara (ma gandeam la Ana, Andra etc.) la fel si-n cazul lui Jackie. Stie cineva si numele lui Alissia (este sigur acesta) si al Morenei?
O seara superba si somnic pufos...
Multumesc pt instiintare, acum am sa verific!
Arena, iti spun eu ca o sa ajungem sa devenim total paranoici. Nu o sa mai stim ce si cum, tocmai din cauza unora care au cate 2-3 id-uri si se intreaba singuri, rsp singuri si se sustin singuri. Nu-i mai bine sa ii lasi in lumea lor denaturata? Eu asa zic. Le dau un sfat si cand vad ca incep sa o ia pe aratura, bye bye!
Multumesc pt nume Arena, este foarte frumos, nu ma gandeam la ea, nici daca ma picai cu ceara (ma gandeam la Ana, Andra etc.) la fel si-n cazul lui Jackie. Stie cineva si numele lui Alissia (este sigur acesta) si al Morenei?
O seara superba si somnic pufos...
Da are, am vazut si eu "zambetul" adresat lui sadic ;))) Nu mai ma complic, pt ca altfel o iau razna, stii cum se zice:daca stai printre nebuni innebunesti si tu ;))) Eu am mai vazut ceva...ca enyko si jefenson, s-au logat in aceeasi zi, s-au gasit si stau de vorba ;)))) Poate sunt doar coincidente si nu mai vreau sa iau in seama...
Pupicei
Pupicei
0
20-02-2009, ora 10:36
Salutare, salutare.
Ce fac prietenele mele dragi astazi?
La voi cum este vremea, va intreb pentru ca la mine este jale?! Vreau sa vina primavara.ma mut la tropice ca nu mai tine... :)))))
Arena&Jackie, nu va mai bateti capul cu oamenii cu dubla personalitate. Eu unul, as face in asa fel incat, sa nu se poata face mai mult de un cont de pe acelasi computer, cu toate ca nu ar fi corect sa sufere unele persoane pentru niste dezaxati, cu atat mai mult cu cat unele persoane normale au mai multe conturi (de pe acelasi computer intra sotia, sotul si copiii, dar...)
Va las...sunt asa de ametit...astazi comand sulforaphan, gata, chiar daca nu este si pt. reflux, macar scap de unele dureri pe care le mai am mai rar!
Pup...have a nice day!
Ce fac prietenele mele dragi astazi?
La voi cum este vremea, va intreb pentru ca la mine este jale?! Vreau sa vina primavara.ma mut la tropice ca nu mai tine... :)))))
Arena&Jackie, nu va mai bateti capul cu oamenii cu dubla personalitate. Eu unul, as face in asa fel incat, sa nu se poata face mai mult de un cont de pe acelasi computer, cu toate ca nu ar fi corect sa sufere unele persoane pentru niste dezaxati, cu atat mai mult cu cat unele persoane normale au mai multe conturi (de pe acelasi computer intra sotia, sotul si copiii, dar...)
Va las...sunt asa de ametit...astazi comand sulforaphan, gata, chiar daca nu este si pt. reflux, macar scap de unele dureri pe care le mai am mai rar!
Pup...have a nice day!
Buna si tie Nick
Nu prea ne putem abtine Nick sa nu ne batem capul cu ticnitii ;)))) Facem eforturi mari sa nu ii mai luam in seama ;)))
E bine ca ai comandat sulforaphanul!Abia astept sa imi spui cat de bine te simti de la el!!
Pupic
Nu prea ne putem abtine Nick sa nu ne batem capul cu ticnitii ;)))) Facem eforturi mari sa nu ii mai luam in seama ;)))
E bine ca ai comandat sulforaphanul!Abia astept sa imi spui cat de bine te simti de la el!!
Pupic
Va pup si eu pe toti !
Vreme nasoala, buna de stat la gura sobei !!!!!
In rest treaba multaaaaaaaaa! Sunt f obosita dar va urmaresc si va transmit toata dragostea mea !
Nick, c-am tarziu iti raspund dar da, Alissia e numele meu! Oricum iti foarte multumesc ca te-ai gandit si la mine!
Va poooop!
Aliss
Vreme nasoala, buna de stat la gura sobei !!!!!
In rest treaba multaaaaaaaaa! Sunt f obosita dar va urmaresc si va transmit toata dragostea mea !
Nick, c-am tarziu iti raspund dar da, Alissia e numele meu! Oricum iti foarte multumesc ca te-ai gandit si la mine!
Va poooop!
Aliss
Da Alisuk, ai dreptate!De stat la gura sobei, cu un pahar de vin fiert si sa punem tara la cale ;)))
Eu o tot dau cu vinul fiert, pt ca nu am mai gustat cred ca...de vreo 10 ani asa ;))))))))))
Alisuk tu pe mess nu intri??
Pupicei
Eu o tot dau cu vinul fiert, pt ca nu am mai gustat cred ca...de vreo 10 ani asa ;))))))))))
Alisuk tu pe mess nu intri??
Pupicei
buna..ce vreti voi...ma gandeam ca n-am putea sa adunam cumva topicurile.?
ceva cu comunicam..o punem de un chef la o cafea?
ca oricum cam tot noi suntem pe amandoua?
ceva cu comunicam..o punem de un chef la o cafea?
ca oricum cam tot noi suntem pe amandoua?
Bine ai venit andora!
Nu mai deschidem un topic, sa nu se supere careva ca ne-am impanzit peste tot in forum ;)) Vino tu aici, ca daca schimbam adresa nu mai putem tine contabilitatea ;))
more tu ce mai faci iubita??Ne-ai uitat?? ;(
Nu mai deschidem un topic, sa nu se supere careva ca ne-am impanzit peste tot in forum ;)) Vino tu aici, ca daca schimbam adresa nu mai putem tine contabilitatea ;))
more tu ce mai faci iubita??Ne-ai uitat?? ;(
More e bine, ii creste burtica, zice ca a inceput sa de-a copilul din picioare! Va dati seama fetelor ce simte ? Perioada cat am fost gravida a fost cea mei frumoasa din viata mea, e ceva ce nu poti uita !Mamelor am dreptate ?
Ce-o mai face Nick?
Have a nice day !
Poop la toti
Ce-o mai face Nick?
Have a nice day !
Poop la toti
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 6Psihopatie?
- 11psihiatru in constanta?
- 8cum conving un prieten sa mearga la psiholog?
- 6Este oare nevoie sa merg la un psihiatru?
- 1Psihoterapia miraculoasa
- 8Cum facem SOCOTEALA in viata? Iubirea este GRATUITA sau nu este iubire!
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 7Recomandare un pshihoterapeut specializat in problemele cuplului
- 3Psihoterapie: orice om rau de ieri poate fi omul bun de maine
- 10Psihoterapie: nu castigi nimic cu asprimea, ci cu bunatatea
- 15La ce va asteptati de la un "Ëœpsihoterapeut bun"â„¢ de la o 'psihoterapie buna'?
- 10Ajutor!!!Nu vreau sa raman singur...
- 231Sunt confuza... in ultimii 5 ani am tot avut depresii
- 29Oare mai avem vreo sansa?
- 0Se poate face autoterapie in bolile psihologice?Cum?
Mai multe informații despre: psihoterapia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: