Concentrarea și memoria
De mult timp nu mă mai pot concentra la școală și îmi este greu sa mă concentrez/rezolv lucruri simple.
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
1 comentarii
Bună ziua!
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 6visez treaz
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 4Probleme de concentrare
- 4Lipsa de concentrare, stres si multe altele
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 3Slabire generala
- 1memorare
- 6Probleme cu starea psihologica
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 4ADHD, Analfabetism functional
- 4Probleme de concentrare
- 1Probleme concentrare si altele
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
- 4Nu mă pot concentra
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: