Cosuri imflamate pe nas.
Buna Ziua,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 4cosuri in zona pubiana
- 2sunt disperata! imi ies pe fese tot timpul cosuri
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 3cosuri foarte multe pe fata
- 17Cosuri.
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 4cosuri pe pielea capului
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 14Iarasi acneea !!!
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 1Cos/Chist incheietura
- 4Coș sub bărbie
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: