Cosuri imflamate pe nas.
Buna Ziua,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1buburuze rosii in special pe barbie
- 17Cosuri.
- 5cosuri nu mai suport
- 3am si eu o problema
- 4cosuri aparute dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 9Punct rosu pe nas
- 5iritatie frunte... ca niste cosuri mici-mici
- 2dermatologie-cosuri pe fata mari si pe corp
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 3Bubite pe spate!
- 1cosuri pe frunte
- 3adolecenta cu cosuri pe piept
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 6cosuri dupa actul sexual
- 3A folosit cineva crema cu extract din melc?
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
- 1Bubita rosie pe fata de pe urma unui cos!
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
- 3Alergie material masca
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: