Cosuri imflamate pe nas.

Buna Ziua,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 3Cand apar cosurile?
- 3cosuri micute pe spate...
- 9infectii ?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 14Iarasi acneea !!!
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 1tinctura?
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 3Cosuri pe fata
- 1ca niste cosuri pe penis
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 0Vase sparte si cosuri piept
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
- 1Cum pot preveni cosurile?
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: