Cosuri imflamate pe nas.
Buna Ziua,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
Am nasul foarte rosu si putin umflat. Din acesta iese un lichid transparent destul de vascos, cred ca e subum sau ceva. Par a fi multe multe cosuri intrun loc mic iar asta mi-a aparut peste noapte.
Aceasta roseata se disperseaza pentru moment daca apas pe acea zona, Locul il simt putin imflamat si ustura dar nu foarte tate, nu reprezinta o problema durerea. Nu exista macarimi
Ce as putea incerca ca solutie de moment, pana ajung la un dermatolog, peste 3-4 zile trebuie sa plec din tara.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 4cosuri mari si tari la atingere
- 3Cand apar cosurile?
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 8cos la baza penisului
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 7abces mare pe obraz
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 3Bubite pe spate!
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 1cosuri suparatoare..
- 1cosuri dupa ureche urat mirositoare
- 1Cos/Chist incheietura
- 1Coșuri mici pe picioare
- 3Acnee spate in sarcina!!!
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: