Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?

20-12-2021
Emilia2324
Nu este medic/terapeut
Emilia2324
Buna! In data de 13 noembrie am luat anticonceptionala de urgenta escapelle in timpul perioadei de ciclu menstral(adica in perioada sangerarii), sa folosit prezervativ, nu a ejaculat in mine doar prezercativul a fost expirat si m-am panicat. Am administrat pirula dupa 43 de ore de la conceptie. Am avut mici simptome înafara sangerarii care am auzit ca ar fii trebuit sa se întâmple dupa careva zile de la administrare. Inca un contat sexual protejat a avut loc in dara de 11 si 12 decembrie, protejat cu prezervativ si fara ejacularea in mine sau in jurul corpului meu. Menstratua ar fii trebuit sa-mi vina in 18 decembrie si inca nu mi-a venit. Am facut un test de sarcina super sensibil(care se poate lua dupa opt zile de la ultima conceptie) in data de 16 decembrie si mi-a iesit negativ. Întârzierea se datoreaza pirulei de urgenta sau este posibilitatea de a fii ramas insarcinata? Daca fac un rest poimaine dimineata, tot asa sensibil, imi va arata rezultate concludente? Multumesc mult pentru ajutor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: