credeti ca este posibil sa mor?

03-11-2011
andra555
Nu este medic/terapeut
andra555
de cand am fumat o porcarie nu mai imi revin neam...asta acum cv timp mi-am facut analizele si ekg o gramada la inima si encefalograma km tot..medicii nu-mi gasesc nimic dar eu ma simt oribil adik am o stare de neexplikt ma simt ametita in sensul k ziki k sunt beata parca n-as fi cu capul pe umeri imi simt membrele usoare si mie frik k imi pierd controlul knd merg..kteodata mi se pare ca traiesc un vis stau tot timpul incordata nu ma my duc la sc.eu ma sdimt fff grav si medicii nu fac nimic:(.dupa ce am fumat atunci zilele urnatoare nu dormeam noaptea eram fff speriata si credeam k mor si acum totcred asta desi a trecut mult timp eu nu imi revin deloc.am fost si la psiholog si am luat niste pastile decalmare dar tot degeaba...credeti k e posibil sa am afectati nistenervi neuroni:-s..?
2 comentarii
0
03-11-2011, ora 12:43
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cred ca totul este psihologic, si de fapt tu nu ai nimic. Te-ai speriat foarte tare si doar atat, cu siguranta nu ai sa mori si nimic rau nu ti se va intampla, incearca sa te relaxezi si gaseste-ti alte ocupatii care sa iti umple timpul. Totul este psihic mai mult ca sigur, mai ales ca nu ti se gaseste nimic in urma tuturor investigatiilor medicale, acest lucru ar fi trebuit sa te linisteasca. Apuca-te de sport, iti va imbunatatii dispozitia si vei deveni mai fericita, vei dormi mai bine, si nu numai.
0
24-11-2011, ora 23:04
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Medicamentul asta ar trebui sa te ajute, am sentimentul asta.
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=233id_cat=57id_prod=29007id_post=280994start=0mess=1

Ai atacuri de panica urate daca gandesti ca mori, nu se pune problema, mai ales ca ai facut atatea analize si nu ti s-a gasit nimic. Probabil ti-a fost afectat SNC. Trebuie sa te calmezi, neaparat, nu faci nimic daca te gandesti la asta (si eu fac la fel).
Daca nu ti-a trecut, ia medicamentul asta si vezi cum merge treaba. Daca nici asa nu merge, du-te la psiholog sa faca homeopatie cu tine. N-are cum sa nu iti treaca, e imposibil.
Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul