credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
buna, ma numesc adriana, imi doresc f mult un copil dar inca nu am ramas insarcinata, ultimul ciclu a fost in 27 septembrie iar in datile 6, 7, 8, 9 octombrie am avut conctat sexual, vreau sa va intreb daca credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina.va multumesc
3 comentarii
Datele sunt insuficiente pentru calcularea perioadei fertile.
Un test de sarcină de încredere puteţi efectua cel mai devreme pe 23 octombrie. Succes.
Un test de sarcină de încredere puteţi efectua cel mai devreme pe 23 octombrie. Succes.
buna, ma numesc adriana si va scriu din nou, in luna ianuarie mia venit ciclul in data de 20, in luna februarie mia venit ciclul in data de 15.02, la 27 de zile, in luna mertie mia venit ciclul in data de de 14.03, la 27 de zile, in luna aprilie mia venit ciclul in data de 09.04, la 27 de zile, in luna iunie mia venit ciclul pe data 3.06, la 28 de zile, in luna iulie mia venit ciclul in data de 01.07, la 27 de zile, pentru luna august mia venit ciclul in 30.07iulie), la 28 de zile, urmatorul ciclu mia venit la interval de 35 de zile adica in data de 02.09 (septembrie), eu cred ca mia intarziat ciclul din cauza efortului care lam depusla munca, iar ultimul ciclu lam avut pe 27 septembrie dupa cum vam spus la interal de 27 de zile. c credeti? acum avti mai multe informatii? astept raspuns va multumesc
Perioada cea mai prielnică pentru concepţie în cazul dv începe în ziua a 9- a şi se termină în ziua a 15-a a ciclului, considerând ziua 1 ca ziua în care apare pentru prima dată menstra. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu?
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 0e posibila o sarcina?
- 13contact sexual neprotejat?
- 4posibila sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 3sarcina sau premenopauza
- 1sunt insarcinata?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 0testul de sarcina
- 3Pot fii insarcinata???
- 2sarcina sau nu?
- 5Rezultate hcg
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina