cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual.nu ne-am protejat, el si-a dat drumul in pat dar totsui am gasit la exteriorul vaginului cateva urme de scurgeri.mie mi-a intarzit ciclul 3 zile deja.ma dor ovarele si burtadar nimic. este posibil sa fi ramas sau sunt racita?va rog sa ma ajute cineva daca are vreo idee
4 comentarii
o sa calculam matematic probabilitatea unei sarcini, nu?
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
buna am si eu o intrebare va rog la cite zile dupa fertilitate poti face un test de sarcina, am facut un test la 5 zile, si mia aretat negativ sau prea devreme va multumesc fffffffff mult
va rog ajutatzi'ma cu un sfat.am avut un contact sexual neprotejat...si'a dat drumu in mine...a doua zi am luat pilula de a 2'a zi...mi'a intarziat cilcu vreo 3-4 zile...si ma doar ovarele si stomacu f des...am facut si un test de sarcina si mi'a iesit negativ...dar nu sunt asa sigura de asta...se poate sa fi ramas insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 5pot ramane insarcinata?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 4Posibila sarcina?
- 4Exista posibilitatea?!
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 10Sarcina sau nu?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0Sunt insarcinata?
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 1Sunt gravida?
- 0Sunt gravida?
- 0Pot fi insarcinata? iau pastilele Femicur pentru reglarea menstruatiei
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: