cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual.nu ne-am protejat, el si-a dat drumul in pat dar totsui am gasit la exteriorul vaginului cateva urme de scurgeri.mie mi-a intarzit ciclul 3 zile deja.ma dor ovarele si burtadar nimic. este posibil sa fi ramas sau sunt racita?va rog sa ma ajute cineva daca are vreo idee
4 comentarii
o sa calculam matematic probabilitatea unei sarcini, nu?
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
eventual unghiul..
nu ai zis nimic de perioada de fertilitate.. la cate zile ai ciclul; daca ai luat pastile a2-a zi s.a.
buna am si eu o intrebare va rog la cite zile dupa fertilitate poti face un test de sarcina, am facut un test la 5 zile, si mia aretat negativ sau prea devreme va multumesc fffffffff mult
va rog ajutatzi'ma cu un sfat.am avut un contact sexual neprotejat...si'a dat drumu in mine...a doua zi am luat pilula de a 2'a zi...mi'a intarziat cilcu vreo 3-4 zile...si ma doar ovarele si stomacu f des...am facut si un test de sarcina si mi'a iesit negativ...dar nu sunt asa sigura de asta...se poate sa fi ramas insarcinata?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 4risc de sarcina?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 5Ma dor sanii
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 0Risc de sarcina ?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: