Vreau sa ma ajut singur prin cititul psihologiei.Este posibil?
De unde și cum pot sa învăț psihologie pentru a ma ajuta singur în lupta cu anxietatea generalizata și OCD-ul care îmi chinuiesc viata?
Nu functioneaza vorbitul și lucrul psihologul pentru mine, vreau sa ma ajut singur, cred ca pot reuși asta, am timp liber destul și cred ca m-as simti mai bine dacă as lucra singur cu mine din cărți, materiale și alte instrumente posibile.Eu sunt cel mai bun prieten al meu.
PS:Iau și tratament medicamentos puternic.
Am și schizofrenie dar e sub control pe tratament, TOC-ul și anxietatea ma chinuie de ani de zile și nu le-am găsit leac.
Oare pot invata singur psihologie sau psihoterapie practica și astfel sa na ajut singur sa ma simt mai bine?
Repet psihologul nu functioneaza, nu ma deschid ușor în fata unui străin și mai tare ma iau emoțiile intense.
Nu functioneaza vorbitul și lucrul psihologul pentru mine, vreau sa ma ajut singur, cred ca pot reuși asta, am timp liber destul și cred ca m-as simti mai bine dacă as lucra singur cu mine din cărți, materiale și alte instrumente posibile.Eu sunt cel mai bun prieten al meu.
PS:Iau și tratament medicamentos puternic.
Am și schizofrenie dar e sub control pe tratament, TOC-ul și anxietatea ma chinuie de ani de zile și nu le-am găsit leac.
Oare pot invata singur psihologie sau psihoterapie practica și astfel sa na ajut singur sa ma simt mai bine?
Repet psihologul nu functioneaza, nu ma deschid ușor în fata unui străin și mai tare ma iau emoțiile intense.
1 comentarii
cauta carti de
- myerss briggs,
- jung (Psychological Types - Tipuri Psihologice)
- dario nardi (neuroscience of personality)
- citeste despre Big 5 Personality Traits
carti despre anxietate si ocd gasesti la cautari simple... nu mai trebuie sa-ti dau eu
pt ele ar fi bine sa citesti DSM IV si V...evident nu intreaga carte, ci doar despre bolile respective
- myerss briggs,
- jung (Psychological Types - Tipuri Psihologice)
- dario nardi (neuroscience of personality)
- citeste despre Big 5 Personality Traits
carti despre anxietate si ocd gasesti la cautari simple... nu mai trebuie sa-ti dau eu
pt ele ar fi bine sa citesti DSM IV si V...evident nu intreaga carte, ci doar despre bolile respective
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 10Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 7Evaluare medicală forțată/Încredere
- 1Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 10Schimbare medic psihiatru
- 6Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 3Acceptarea bolii psihice
- 4Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
- 3Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.