Cum pot sa mă pocăiesc?

21-04-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cum pot sa mă pocăiesc cu adevărat?Unde sa mă duc și ce să fac?Deși aveam îndoieli și mai am cred în Iisus Hristos și cred că e figura centrală a umanității și Cea mai mare personalitate a lumii.
As vrea sa mă pocăiesc și să îmi predau viața lui Dumnezeu Iisus.
Cum fac asta?

Sufăr de schizo și TOC dar sunt perfect lucid că iau tratament, acesta nu e delir mistic ci o dorință personala a mea și îmi pun speranța în Iisus.Vreau sa fiu mai fericit.
Oare dacă mă pocăiesc voi fi mai fericit?
3 comentarii
1
21-04-2022, ora 09:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce religie ai? Depinde de religia pe care o ai.
2
03-05-2022, ora 09:55
olan
Nu este medic/terapeut
olan
Buna Vernus. Iti recomand sa citesti Viata lui Isus de Giovanni Papini si Patericul egiptean. In Patericul egiptean gasesti pilde din Evaghelie.
1
06-05-2022, ora 16:56
360
Nu este medic/terapeut
360
mergi la o biserica de pocaiti, ii spui unui preot de acolo ca vrei sa te pocaiesti, iar apoi primesti mai departe instructiuni de la el
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul