Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?

Buna ziua!Am o problema!Iau Yasmin in fiecare seara la ora 7 si joi seara am intarziat 48 de minute, joi fiind a4-a pastila din noul blister!Vineri am avut contact sexual neprotejat, dar am luat pastilele in rest la ora 7 fix in fiecare seara!Pana azi duminica, a 7-a pastila din noul blister, cand am intarziat 2 ore!Exista riscul sa raman insarcinata, pentru ca sunt foarte ingrijorata?!!!Ar trebui sa folosesc 7 zile si alte metode contraceptive?
2 comentarii

Si am luat si un metroclopramid!Reduce medicamentul acesta eficacitatea?Sunt de-a dreptu disperata!!!!!

Pt MANDÄ°NA:nu-ti fa griji, nu se intampla nimic.doar sa nu uiti sa o iei.Nu trebuie sa stai cu ceasul si sa te stresezi.Nu are nici o importanta ca ai uitata cateva minute, nici chiar daca e vorba de jumate de ora...important e sa o iei cat mai a aproape(in cazul tau) de ora 7.Apropo:de ce le iei asa devreme?de ce nu iti fixezi alta ora?De exemplu 9 seara?Cica e mai bine sa le iei cat maia aproape de ora culcarii.Asa ca nu-ti fa griji.daca ai intarziat o ora doua nu se intampla nimic.Daca o uiti seara sa o iei, nu uita ca a adoua zi dimineata sa o recuperezi si apoi seara sa continui cu urmatorea.Dar asta nu trebuie sa se intample des.Ä°n legatura cu metroclopramidul(astea sunt de greata?), nu ma pricep, dar intreaba la farmacie sau citeste prospectul anticonceptionalelor(acolo se specifica ce medicamente scad efectul lor), desi nu cred ca ar fi o problema.Dar daca totusi ai greata mereu cand iei pastiuta anticonceptionala, si nu scade dupa cateva luni, eu zic sa intrebi medicul(sau macar la farmacie)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ati folosit cilest?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 11yasmin sau diane?
- 7anticonceptionale.urgent..
- 3Anticonceptionale
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 0greseala administrare diane 35
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 0Jeanine sau Karissa?
- 3Administrare anticonceptionale
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 10ultima pastila
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 1Anticonceptionale
- 0Ac Stodette-intarziere
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: