Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
Buna ziua!Am o problema!Iau Yasmin in fiecare seara la ora 7 si joi seara am intarziat 48 de minute, joi fiind a4-a pastila din noul blister!Vineri am avut contact sexual neprotejat, dar am luat pastilele in rest la ora 7 fix in fiecare seara!Pana azi duminica, a 7-a pastila din noul blister, cand am intarziat 2 ore!Exista riscul sa raman insarcinata, pentru ca sunt foarte ingrijorata?!!!Ar trebui sa folosesc 7 zile si alte metode contraceptive?
2 comentarii
Si am luat si un metroclopramid!Reduce medicamentul acesta eficacitatea?Sunt de-a dreptu disperata!!!!!
Pt MANDİNA:nu-ti fa griji, nu se intampla nimic.doar sa nu uiti sa o iei.Nu trebuie sa stai cu ceasul si sa te stresezi.Nu are nici o importanta ca ai uitata cateva minute, nici chiar daca e vorba de jumate de ora...important e sa o iei cat mai a aproape(in cazul tau) de ora 7.Apropo:de ce le iei asa devreme?de ce nu iti fixezi alta ora?De exemplu 9 seara?Cica e mai bine sa le iei cat maia aproape de ora culcarii.Asa ca nu-ti fa griji.daca ai intarziat o ora doua nu se intampla nimic.Daca o uiti seara sa o iei, nu uita ca a adoua zi dimineata sa o recuperezi si apoi seara sa continui cu urmatorea.Dar asta nu trebuie sa se intample des.İn legatura cu metroclopramidul(astea sunt de greata?), nu ma pricep, dar intreaba la farmacie sau citeste prospectul anticonceptionalelor(acolo se specifica ce medicamente scad efectul lor), desi nu cred ca ar fi o problema.Dar daca totusi ai greata mereu cand iei pastiuta anticonceptionala, si nu scade dupa cateva luni, eu zic sa intrebi medicul(sau macar la farmacie)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 3contraceptiv potrivit
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 2acnee provocata de mercilon?
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 4Prima data cand vreau sa iau anticonceptionale
- 2anticonceptionale apoi copil
- 1pilula 21
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: