iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele

30-01-2008
licurici88
Nu este medic/terapeut
licurici88
iau anticonceptionale de 2 luni si as vrea sa continui dar am o mica problema:am gatul si amigdalele foarte sensibile si fac foarte repede puroi in gat si nu imi trece decat cu antibiotice.as vrea sa stiu cu cat timp inainte sa iau antibiotice trebuie sa fi avut ultimul contact sexual pt a nu avea surprize?iar daca iau antibiotice trebuie sa continui sa iau antibebe chiar daca voi folosi si alta metoda?
4 comentarii
0
30-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Tratamentul anticonceptional nu trebueste intrerupt altfel dereglezi fonul hormonal. In timp ce faci tratamentul cu antibiotic folositi si alte metode de protectie!
Indraznesc sa.ti sugerez ca mai corect ar fi pentru tine si mai sanatos pentru organizmul tau sa mergi la ORL si sa tratezi sau sa scoti amigdalele ! (imaginazati ca esti insarcunta, iti doresti copilul si faci o amigdalita pultacee !!!!! risti sa perzi sarcina! si sa.ti afecteze tot restul vetii!)
Cat despre metode de contraceptie.de ce nu pui un sterilet?
0
30-01-2008, ora 00:00
licurici88
Nu este medic/terapeut
licurici88
multumesc pt raspuns insa nu prea ma incanta ideea cu steriletul fiindca mi se pare ca sunt un pic cam tinerica(19)pt astfel de contraceptie(sincera sa fiu nici nu prea stiu exact in ce consta).totusi mai am o intrebare la care nu am gasit raspuns:cu cat timp inainte de a lua antibioticele trebuie sa fi avut ultimul contact sexual fara a avea surprize.ms inca o data
0
31-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Penicilina şi marea majoritate a derivatelor ei, care se prescriu cel mai frecvent în amigdalită, nu au legătură cu anticoncepţionalele. Întrebaţi medicul dacă antibioticul pe care îl prescrie se poate lua cu anticoncepţionale ori dacă este din clasa penicilinei : dacă da, nu este nevoie de abstinenţă sau de protecţie suplimentară.
0
27-01-2012, ora 06:05
cristina1994
Nu este medic/terapeut
cristina1994
am si eu o intrebre... am probleme grave cu gatuu ma doare si imi e umflatt cred ca am puroii am incercat tot felul de antibioticee nu merge am fost internata in spitall degeaba imi trece o lunaa si dupa aia iara imi reaparee m-am saturat ce sa fac va rog ajutati-ma???????

va multumescc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Produsele de curățenie pe bază de clor, periculoase pentru copii?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Tipuri de amigdalite - cum orientează diagnosticul aspectul amigdalelor
  •