de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
am si eu o intrebare. de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin.am fost la medic si mia prescris mercilon intrebarea mea este cum sa le iau si daca au acelasii efecte adverse ca si yasmin stari de lenin pt ca sincer mie si frica sa le mai iau de ce imi dau stari de lesin nu le suporta corpul meu
2 comentarii
Mercilon conţine o doză mult mai mică de estrogen decât Yasmin, de aceea este mai puţin probabil să vă dea aceleaşi stări de leşin. Modul de administrare este acelaşi.
Nu mai folositi anticonceptionale orale. Nu veti gasi nci o forma de amestec de hoemoni cae sa nuva faca rau. Faptul ca va face rau este un imbold sa nu le mai folositi.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 0stari de lesin in sarcina
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 8yasmine interactioneaza cu unele fructe/ceaiuri?
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
- 0Colaps fără sincopă
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: