De azi ma pocaiesc.E decizia cea mai buna?

17-07-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Oare e bine ce vreau sa aleg?
E adevărat ca asta e soluția cea mai buna pentru mine?

De azi aleg sa ii predau inima Domnului Iisus Hristos și sa ma pocaiesc.Simt ca trebuie sa fac o schimbare mare si benefica în viata mea și chiar acum e momentul. Dumnezeu sa îmi ajute..este oare iertare pentru tot ce am făcut? Oare pot eu oare sa o iau de la început?

https://youtu.be/C6yupqpB8ps

E buna decizia?

Mi-e cam frica sincer.
De ce simt sincer sa încep o viata noua și sa ma pocaiesc? Adică mi-e cam teama de viitor.

Dar asta e soluția ca să primesc pacea sufleteasca cum a promis Domnul Iisus în Biblie.Asta e soluția sa ma mântuiască. Asta e soluția sa fiu mai sănătos, mai fericit.

E adevărat ce zic?
2 comentarii
1
17-07-2023, ora 21:16
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Dumnezeu te-a iertat demult, stai linistit.
1
18-07-2023, ora 07:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Tu ești singurul care poți decide pentru tine. Faci așa cum crezi și simți. Orice amestec dinafară nu ar face decât să te bulverseze.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul