De ce nu se vindeca bolile psihice?

21-03-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
De ce nu se vindeca niciuna dintre tulburările psihice?
2 comentarii
2
21-03-2022, ora 01:04
Claudiaa98
Nu este medic/terapeut
Claudiaa98
Si eu am intrebat asta si mi s-a zis: pentru ca asa e format creierul
2
21-03-2022, ora 10:50
360
Nu este medic/terapeut
360
problema la schizofrenie e ca materia alba si cea cenusie sunt semnificativ reduse fata de cele ale unui om normal. de aici poate si raspunsul acela al doctorului.

in acelasi timp e bine sa stiti ca creierul e plastic, iar in fiecare zi creierul elibereaza noi neuroni. daca faceti sport aerobic, nr de neuroni eliberat este mai mare. de aceea va zic sa faceti sport. poate nu scapati de boala, dar macar va ajutati creierul sa functioneze mai bine. alta chestie e sa exersati memoria. memorati texte. alta chestie, consumati 2 oua pe zi, si ficat de pui din cand in cand pt ca au mult continut de colina. de ce zic asta ? e dovedit ca cei care au un consum ridicat de colina in sange, obtinut din alimentatie, au o capacitate de concentrare mai buna.

eu fac astea din 2015 si sunt in remisie. am inceput sa iau un tratament mult mai mic.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul