deget zdrobit

Buna ziua,
In luna decembrie, de craciun, mi-am lovit piciorul cu un carucior intrun supermarchet.Degetul mic de la picior mi s-a umflat, s-a innegrit, acum este doar umflat dar dureros.Ptr.ca a trecut mult timp si ma doare nu ma pot incalta am fost la ortoped, mi-a recomandat radiografie.Am facut, dar medicul radiolog mi-a zis ca osul nu este fracturat.Ma bucura acest diagnostic, dar de ce ma doare si daca nu ma incalt.M-am gandit ca ar fi zdrobit, dar au trecut mai mult de 2 luni.Voi merge la medic dupa ce voi lua un rezultat rmn la genunchi peste 10 zile, dar pana atunci o parere de a dumneavoastra nu mi-ar strica.Va multumesc, mi-ati fost alaturi in problemele mele de ortopedie.
In luna decembrie, de craciun, mi-am lovit piciorul cu un carucior intrun supermarchet.Degetul mic de la picior mi s-a umflat, s-a innegrit, acum este doar umflat dar dureros.Ptr.ca a trecut mult timp si ma doare nu ma pot incalta am fost la ortoped, mi-a recomandat radiografie.Am facut, dar medicul radiolog mi-a zis ca osul nu este fracturat.Ma bucura acest diagnostic, dar de ce ma doare si daca nu ma incalt.M-am gandit ca ar fi zdrobit, dar au trecut mai mult de 2 luni.Voi merge la medic dupa ce voi lua un rezultat rmn la genunchi peste 10 zile, dar pana atunci o parere de a dumneavoastra nu mi-ar strica.Va multumesc, mi-ati fost alaturi in problemele mele de ortopedie.
1 comentarii

Buna ziua!
Este foarte posibil ca fractura sa nu fi fost sesizata de catre radiolog.
O astfel de fractura determina edemul degetului (umflarea) si durere timp de 2-3-4-5 luni, in functie de corectitudinea tratamentului, de incaltamintea adoptata, de efortul fizic practicat, de datele personale, de antecedente vasculare etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este foarte posibil ca fractura sa nu fi fost sesizata de catre radiolog.
O astfel de fractura determina edemul degetului (umflarea) si durere timp de 2-3-4-5 luni, in functie de corectitudinea tratamentului, de incaltamintea adoptata, de efortul fizic practicat, de datele personale, de antecedente vasculare etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3deget amputat
- 3Articulatiile degetelor
- 3deget dat peste cap, mana umflata
- 3degete scrantite la baschet
- 3lipsa doua degete mana stanga
- 4dureri de degete
- 1Malformatie deget
- 2Dureri degetul mare mana dreapta
- 6tendon taiat, cand pot sa-mi folosesc mana?
- 4Ligamente deget rupte, dupa 4 luni
- 1baiat de 5 ani si 4 luni - degete incalecate (al doilea peste al treilea)
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Dureri mari la degetul mijlociu picior
- 2Amortire degete maini
- 2degete reci si vinete
- 1Deget mare umflat
- 1Deget strivit
- 5deget traumatizat
- 1Durere la tendon
- 3Fractura ligament falange distal
Mai multe informații despre: degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: