deparkine si seroxat

02-10-2012
robbert
Nu este medic/terapeut
robbert
buna seara!Am si eu nevoie de o parere daca se poate:de ceva timp sufar de axietate atacuri de panica si depresie, dupa o recadere, am fost la psihiatru care mi-a prescris deparkine 500mg 1c dimineata 1 c seara, si seroxat 20mg 1c dimineata.citind prospectul, m-am ingrozit, de reactiile adverse, mi-e frica sa nu-mi accentueze starile de rau.stau su pastilele in dulap si mi-e frica sa le iau, desi mi-e foarte rau.am vazut ca deparkine e pentru boli mai grave cum ar fi: schizofrenie, epilepsie, TAB etc..astept o parere sau un sfat.Va multumesc!
2 comentarii
0
04-10-2012, ora 22:52
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cred ca tratamentul este foarte bun ! Incearca sa il urmezi macar pe jumatate incepand de seara !

Sanatate si curaj ! :)
0
05-10-2012, ora 14:06
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Stevens, iar induci oamenii in eroare... mai, mai, mai... numai prostioare faci... pai, e frumos? :-)

Domnule robbert, nu mai luati medicamente, asa cum si dvs. ati citit, au destul de multe efecte secundare, si va spun eu, in mod cert, nu va vor ajuta cu nimic, poate doar pe perioada cat le veti lua veti simti o ameliorare; dupa aceea este posbil sa aveti o recadere si mai grava. Daca ati fost la medic, era de asteptat sa va recomande medicamente, credeti ca ei stiu altceva decat sa indoape pacientii cu chimicale? Normal, doar trebuie sa vanda si ei ceva... si au niste comisioane colosale!!

Administrati-va mai bine un complex de vit. B si magneziu (cam 1000-1200mg Mg/zi) timp de vreo 2-3 luni de zile si veti vedea diferenta; de asemenea consumati cat de des puteti peste gras cu continut ridicat de acizi grasi Omega3 (somon la gratar, sardine, pastrav, hering), luati capsule de Omega 3, hraniti-va cat mai sanatos cu putinta, renuntati definitiv o perioada la dulciuri rafinate (consumati numai fructe!), administrati-va si seleniu (max. 50-100 mcg/zi), o sa constatati o revenire neasteptata, ca si cum v-ati naste a doua oara. Cu aceste medicamente, din pacate, nu veti face decat sa va prelungiti agonia. E pacat!

Daca doriti, va spun si mai in detaliu cum sa vi le administrati, numai sa-mi dati de veste daca vreti sa incercati. Ganditi-va ca acestea sunt doar niste suplimente (minerale si vitamine) care nu au absolut niciun efect secundar; din contra, va vor completa deficitul pe care dvs. il aveti in organism, de unde si starile de depresie si anxietate pe care le resimtiti.

Sa va ajute Bunul Dumnezeu, multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul