Depresie
Buna ziua, numele meu este Alexandra am 28 de ani, sunt din ploiesti, unde ma pot duce sa vorbesc cu cineva aici in ploiesti despre problema mea, sunt o fire Mao sensibilă ma atașez foarte repede, dar acum ultima oară am avut o relație de aproape doi ani cu un baiat, și într-un final
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
2 comentarii
Buna seara
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!
Multumesc! Îmi puteți da detali unde are dansa cabinetul unde o pot găsi ! Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 5Depresie si acupunctura
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 20depresia si atacurile de panica
- 6dureri foarte dese de cap
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 7Am nevoie de ajutor! De la psihilogi in special..
- 2tulburarea anxios depresiva
- 6La varsta de 15 ani tatal ei a incercat sa o violeze... Acum are depresie?
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 40Disparitia totala a sexualitatii - Benzodiazepine - Depresie - Anhedonie
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 1Seroxat combinat cu alcool
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 37Intruniri Grupuri de suport pentru bipolari si depresivi - Bucuresti
- 3O boala sau mai multe
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: