depresie sau stres?
si ce ar trebui sa fac? intradevar medici din spania au zis sa iau tratament un an dar eu am luat 8 luni si de un an jumate nu mai iau, cand am anceput sa las tratamentul a fost foarte greu abia am reusit.diazepam nu e bun?va rog sa ma ajutati nu ma mai suport
3 comentarii
buna ziua, dr.Carmen Vochescu ti-a dat toate indicatiile, repet si eu ceea ce a spus, este o depresie si trebuie sa faci tratament corespunzator si sa fi monitorizata de medic pana la vindecare.
Diazepamul nu trateaza depresia;in plus da dependenta. Multe persoane renunta la tratament inainte de termen pentru ca nu mai au simptome, dar de cele mai multe ori depresia revine.
Nu e sfarsitul lumii, cu siguranta va veti reveni din nou- cu tratament medicamentos. Curaj!
Nu e sfarsitul lumii, cu siguranta va veti reveni din nou- cu tratament medicamentos. Curaj!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 2pot suprapune un alt tratament?
- 6tratament eficient in depresie
- 16depresie si stari de panica
- 7nu am contact cu realitatea
- 12intru in depresie
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 17Fara maini, fara picioare, fara griji!!-"Medicament" ptr depresie, neincredere etc
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 45Cum am scapat de deprimare in cateva minute
- 5depresie majora
- 9Anxietate depresie
- 4Ajutor in depresie
- 10Dependenta de anxiolitice
- 4Singur, trist, bolnav
- 5Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu
- 4Ganduri ciudate legate de propria moarte, de cum ar fi daca as muri.
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
- 1Depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: