depresie sau stres?

si ce ar trebui sa fac? intradevar medici din spania au zis sa iau tratament un an dar eu am luat 8 luni si de un an jumate nu mai iau, cand am anceput sa las tratamentul a fost foarte greu abia am reusit.diazepam nu e bun?va rog sa ma ajutati nu ma mai suport
3 comentarii

buna ziua, dr.Carmen Vochescu ti-a dat toate indicatiile, repet si eu ceea ce a spus, este o depresie si trebuie sa faci tratament corespunzator si sa fi monitorizata de medic pana la vindecare.

Diazepamul nu trateaza depresia;in plus da dependenta. Multe persoane renunta la tratament inainte de termen pentru ca nu mai au simptome, dar de cele mai multe ori depresia revine.
Nu e sfarsitul lumii, cu siguranta va veti reveni din nou- cu tratament medicamentos. Curaj!
Nu e sfarsitul lumii, cu siguranta va veti reveni din nou- cu tratament medicamentos. Curaj!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 2stresul si conceperea unui copil
- 4depresie foarte accentuata
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 4pt stres... ce mendicamente exista?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 4Stresul in timpul sarcinii
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 19Luptand cu depresia
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 2Nou episod depresiv
- 7Depresie si simptome ciudate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: