Depresie si insomnie
Sufar de depresie de cateva luni. De 7-8 saptamani urmez un tratament cu Rispen 2 Mg si Mirzaten 15 Mg, pe care il administrez seara, inainte de culcare. Ma simt mai bine, toate simptomele au disparut, mai putin unul: daca iau o doza redusa de Mirzaten, ma trezesc noaptea in jur de ora 3 si nu mai pot sa adorm la loc. E normal ca insomnia sa persiste, desi celelalte simptome (tristete, anxietate, apatie, oboseala) au disparut?
4 comentarii
Bună ziua,
Ceea ce descrieți arata ca tratamentul nu reușește sa ajungă la cauza profunda a problemei. Niciun medicament nu poate modifica felul în care ganditi
Ceea ce descrieți arata ca tratamentul nu reușește sa ajungă la cauza profunda a problemei. Niciun medicament nu poate modifica felul în care ganditi
Nu ma trezesc neaparat din cauza anxietății. Ultima data am fost trezit de un sunet. Problema e ca nu mai pot adormi la loc, nu mai am deloc somnolenta. Nu ma simt anxios sau agitat. E o problema cu care nu m-am mai confruntat niciodată. Trezirile nocturne au început la câteva zile după ce s-a instalat depresia.
Discutați cu medicul psihiatru, singurul în măsură să modifice dozele sau să mai adauge ceva la medicație. Concomitent puteți face și psihoterapie pentru a reuși să gestionați situațiile întâlnite.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16nopti nedormite, va rog ajutor!
- 2insomnie de 3 luni
- 3dereglare de somn si insomnii suparatoare
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 1Insomnie cronica
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 3Intrebare medicamentatie.
- 3Ajutorrrt
- 2Efecte adverse seroxat
- 8Insomnie pe fond depresiv
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 0Insomnie de mult timp
- 13Crestere doza efectin
- 3Insomnie brusca
- 0Anxietate si atac de panica
- 3Halucinatii
Mai multe informații despre: Insomnia medicamente psihiatrice insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: