Discuții despre hipercolesterolemia

21 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
132 vizite
Tenisune destul de mare colesterol mărit
Autor: sadman
Postat la data: 25-09-2021

Salutare 25 de ani barbat. Am câțiva ani de când sufăr de anixetate și probabil de criză de panică dar mai rar dar niciodată nu am luat nici un tratament.Am fost la psihiatru acum câțiva ani în urmă și mi-a zis că am criză de panică și să încerc să trec...

2 mesaje
108 vizite
Colesterol si trigliceride crescute
Autor: iuliurs
Ultimul răspuns: 09-09-2021 18:27, postat de iuliurs

Conservele de peste in ulei sint sanatoase ?

0 mesaje
281 vizite
ATPO Proteina C reactiva si colesterolul, toate trei marite
Autor: AlexaAlexandra
Postat la data: 30-12-2020

Bună seara, am efectuat câteva analize hormonale si cele uzuale si au irsit marite următoarele: ATPO_ 10.21 Trebuia mai mic decat5. 61 Proteina C reactiva 6.31 si trebuia mai mic decat 5 Colesterol tal 215 si trebuia mai mic decat 200. Restul analizelor bune, ce ar trebui sa fac mai departe si ce...

1 mesaje
1775 vizite
Trigliceride si colesterol marite
Autor: Elena788
Ultimul răspuns: 02-09-2020 04:25, postat de Dan1999

Buna ziua In urma unor analize de rutina am primit urmatoarele rez.: trigliceride -1967colesterol 324, tgp, glicemie in lim. normale.Am urmat trat.cu omacor -3 luni +lipantil nano, regim strict, iar acum trigliceridele au ajuns la 2200, iar colesterolul tot 324.Medicul cardiolog mi-a prescris crestor de 20 si korill.Ce ma sfatuiti?Gastroenterologul meu,...

5 mesaje
2778 vizite
Colesterol mare, nu vreau STATINEEEE!!!
Autor: Flory777
Ultimul răspuns: 13-03-2018 07:48, postat de Flory777

Serdin Florentina sunt pe fb si vreau sa vorbim, am cilesterolul total250, HDL 38, 70 LDL194, Trigluceridele 107, 73 si dr gastroenterolog mi a dat teatament cu Lipantil si Rosuvastatina si am citit ca sunt f toxice, nu as vrea sa le iau, am si colesterol pe ficat un pic,...

3 mesaje
4849 vizite
Colesterol marit
Autor: andrudav
Ultimul răspuns: 02-03-2018 13:47, postat de Flory777

Am facut in urma cu 3 saptamni anlize la un laborator si mi-au gasit colesterolul cu o valoare de 278 mmol/l si trigliceridele 686 mmol/l. restul rezultatelor se incadreaza in parametri normali. Mentionez ca nu sunt fumator, nu consum alcool decat rareori, in schimb cred ca am mancat cam gras....

5 mesaje
1210 vizite
Contradictie colesterol - sport
Autor: Marcus Maximus
Ultimul răspuns: 10-12-2017 20:08, postat de Martin van Nostrand

Buna ziua, Mi-am facut analize si mi-a iesit colesterolu si trigliceridele mari, 260 si 200. In primul rand as vrea sa inteleg "De ce ?". Pentru ca eu nu manac deloc gras, aleg si cea mai mica picatura de grasime de cand ma stiu. Singura carne pe care o mananc este...

0 mesaje
1415 vizite
Colesterol total mare, HDL mic, LDL mare si trigliceride mare
Autor: lacramioara76
Postat la data: 27-10-2017

Buna ziua! Am primit si eu rezultatele la analize dar nu stiu ce tratament ar trebui sa iau. Medicul de familie este in concediu o saptamana. Daca imi puteti recomanda si ceva naturist, ceaiuri. Colesterol Total 264.7 Colesterol HDL 38.8 Colesterol LDL 165 Trigliceride 304.6 Mentionez ca am 41 de ani si sunt femeie. Va multumesc.

0 mesaje
1091 vizite
Hipercolesterolemie
Autor: AlexMihail
Postat la data: 02-07-2017

Buna ziua! Bebelusul meu a fost descoperit de curand cu un colesterol de 870 iar lipdele 2023.In urma cu 3-4 luni la incheieturile mainilor pielea i a devenit portocalie.Cand am vazut ca i au aparut si pe pliurile picioarelor si tendoane am inceput investigatii.Se pare ca acele pete se numesc xantoame.Era...

1 mesaje
5352 vizite
Tratament alternativ pentru colesterol
Autor: Monica_Zky
Ultimul răspuns: 16-03-2017 17:43, postat de Dianna21

Buna ziua, Mama mea (57 ani) a avut un rezultat ingrijorator la ultimele analize: colesterolul total a fost 272 mg/dL iar LDL Colesterol a fost 188 mg/dL. Momentan, ia Atoris de 10, 1 pastila seara. Exista vreo alternativa naturala la acest medicament care, din cate stiu eu, ataca ficatul? O prietena mi-a...

0 mesaje
1985 vizite
Colesterol mare...Crestor 20mg
Autor: ge0rgi
Postat la data: 06-04-2015

Buna seara Am colesterol total 285. Medicul mi-a prescris Crestor 20mg. In prospect am vazut ca interactioneaza cu contraceptive orale. 'administrarea concomitentă a Crestor cu un contraceptiv oral a determinat o creştere a AUC pentru etinil-estradiol şi norgestrel cu 26% şi, respectiv, 34%'. Eu iau Yasmin si contine etinil-estradiol. Imi...

0 mesaje
3785 vizite
colesterol marit-sfat
Autor: coraiu
Postat la data: 27-07-2012

Acum cateva saptamani, mai exact o luna, la analize mi-au iestit colesterolul total 240mg/dl si LDL 158!! !Medicul mi-a recomandat Crestor si altul Sortis!!! Nu am luat inca nimic doar ceai de anghinare si alte cateva naturiste!! Mi-am refacut acum colesterolul total este 211mg/dl si LDL 137 !!! Ajutati-ma cu un...

0 mesaje
2326 vizite
colesterol marit
Autor: marcipopa
Postat la data: 08-04-2012

mama are 74 ani si la analizele facute in apr. a.c. i-a iesit la fibrinogenemie valoarea - 595 mg/dl, iar la colesterol total 368 mg/dl, HDL colesterol - 66.3 mg/dl si LDL colesterol - 284 mg/dl. va rog sa imi spuneti ce semnifica si ce masuri ar trebuia sa ia....

0 mesaje
562 vizite
colesterol hdl mare
Autor: Danamaria3
Postat la data: 15-06-2011

Buna ziua, am si eu o intrebare: am colesterolul destul de mare: 219, limita de bordeline crescut fiind intre 200-240. ce nu inteleg e ca LDL e 119 (trebuie sa fie intre 0-130) deci in limite, iar HDL e 84 (limita e intre 40-60) eu stiu ca hdl e colesterolul bun, deci...

0 mesaje
1942 vizite
Colesterol crescut!
Autor: Emma123456
Postat la data: 14-08-2010

Am primit rezultatele analizelor de sange ale mamei mele: Colesterol total: 231.5 ar trebui 120-220 Colesterol LDL 143.18 ar trebui 0.00-140 Bilirubina directa 0.36 ar trebui 0.00-0.30 Calciu total 8.30 ar trebui 8.20-10.80 Calciu ionic 3.49 ar trebui 3.80-7.80 Ce inseamna asta? Doctora noastra de familie nu i-a dat si nu i-a explicat nimic.

4 mesaje
2782 vizite
hipercolesterlemia congenitala
Autor: capitanud
Ultimul răspuns: 04-02-2010 12:00, postat de capitanud

am 38 ani, am hipercolesterolemie congenitala, imi "stapanesc" boala, luand tratamentul corespunzator. dar problema este pentru copiii mei (8 si 12 ani), care au un nivel al colesterolului situat in jurul valorii de 300. mi s-a spus, acum doi ani sa le dau 10 zile/luna ulei de peste si magnerot....

3 mesaje
7201 vizite
Colesterol ridicat
Autor: mihaelaD
Ultimul răspuns: 25-08-2009 15:57, postat de mihaelaD

Buna ziua, in urma analizelor de sange a rezultat un colesterol de 275 mg/dl ceea ce reprezinta o valoare cu risc ridicat...vreau sa adaug ca am 33 ani, 54 kg, m-am lasat de fumat din sept anul trecut, de anul acesta, martie, merg regulat la gimnastica, mananc relativ echilibrat, nu...

4 mesaje
4646 vizite
Hernie ombilicala, pancreatita acuta, obezitate gr. 1, hipercolerostemie
Autor: GYANYNA
Ultimul răspuns: 13-03-2009 21:47, postat de GYANYNA

In urma investigatiilor facute mamei mele in spital in data de 17.02. i s-a dat urmatorul dignostic :Hernie ombilicala, Pancreatita acuta, Obezitate gr 1, Hipercolerostemie.S-a intervenit operator gasindu-se o hernie ombilicala incarcerata pentru care s-a practicat omfalectomie si cura radicala cu material protetic intrafascial.Evolutia postoperatorie favorabila, cu remisia episodului pancreatic.i...

6 mesaje
1830 vizite
vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
Autor: thaliab18
Postat la data: 24-10-2008

salutare, fetelor! Am nevoie de ajutorul vostru. Am 1.63 m si 76 kg. Mi-am facut analizele obligatorii si se pare ca nivelul meu de colesterol este extrem de ridicat. Mi-e foarte greu sa tin o dieta formata din fructe si legume. Va rog sa-mi dati un sfat. Am neaparata nevoie sa...

2 mesaje
8227 vizite
colesterol marit: tratament si dieta
Autor: cer-de-mai
Postat la data: 07-03-2007

Buna ziua!Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. As vrea sa stiu daca exista medicamente pentru scaderea colesterolului si ce dieta imi recomandati. Va multumesc La revedere, Maria

1 mesaje
770 vizite
Colesterol marit
Autor: andrudav
Postat la data: 17-05-2006

Am facut in urma cu 3 saptamni anlize la un laborator si mi-au gasit colesterolul cu o valoare de 278 mmol/l si trigliceridele 686 mmol/l. restul rezultatelor se incadreaza in parametri normali. Mentionez ca nu sunt fumator, nu consum alcool decat rareori, in schimb cred ca am mancat cam gras....

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.