detectare hiv
buna ziua,
am si eu cateva intrebari :
1.testul screening ptr hiv este relevant?
2.ce fidelitate are?
3.daca am facut 2 cu rez negativ la 5 luni si la 6 luni, mai trebuie facut si elisa?
multumesc
am si eu cateva intrebari :
1.testul screening ptr hiv este relevant?
2.ce fidelitate are?
3.daca am facut 2 cu rez negativ la 5 luni si la 6 luni, mai trebuie facut si elisa?
multumesc
3 comentarii
Nu stiu ce test anume ati facut, insa, de obicei, testele rapide folosite pentru screening prezinta sensibilitate crescuta si specificitate scazuta, in sensul ca mai degraba apar rezultate fals pozitive decat fals negative (cu alte cuvinte poate aparea rezultat pozitiv la persoane care de fapt nu sunt infectate HIV).
Acelasi lucru se poate intampla si la ELISA (mai rar ce-i drept fata de testele rapide), de aceea pentru confirmare se face obligatoriu Western blot.
Pentru a vedea raspunsul la celelalte intrebari trebuie sa va logati.
Numai bine!
Acelasi lucru se poate intampla si la ELISA (mai rar ce-i drept fata de testele rapide), de aceea pentru confirmare se face obligatoriu Western blot.
Pentru a vedea raspunsul la celelalte intrebari trebuie sa va logati.
Numai bine!
Buna ziua doamna doctor Am și eu o întrebare la care sper într-un miracol Am zona zoster sau vindecat bubele și mia rămas doar durerea am fost si am facut testul hiv Elisa și ă eșit pozitiv e vreo posibilitatea să fie un fals pozitiv datorită la zona zoster să rezulte teztul pozitiv
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 2Problema legata de HIV
- 2transmitere HIV
- 36test hiv1-2
- 6sifilis ori hiv
- 4infectie hiv?
- 4E posibil sa ma contaminez cu HIV?
- 13tratament hiv este gratuit?
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 3posibil hiv?
- 9Hiv Sida
- 5HIV
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 1Hiv sau paranoia
- 5Explicatii analize
- 4Se poate lua HIV?
- 2HIV din toaleta publica?
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: