deviatie de sept

in urma unei investigatii medicale datorate unor dureri de cap persistente s-a constat urmatorul diagnostic: deviatie de sept, cornet stang deplasat, impiedicarea respiratiei...
cum se poate trata, in afara de operatie?
cum se poate trata, in afara de operatie?
3 comentarii

Cu ajutorul homeopatiei clasice care are sansa de a indeparta cauza adevarata, cauza care nu trebuie neaparat sa aiba ceva cu deviatia de sept. Consultati un medic homeopat.

Buna ziua tuturor! exista cumva vreo alternativa la operatia de deviatie de sept ? adica sa nu mai fac operatie sau fac altceva...sunt foarte sensibili si nu imi sta in puteri sa fac asa ceva ! Multumesc !sper sa ma ajute cineva cu un sfat ! o zi buna.

Buna ziua. Am si eu o problema, este vorba de un piuit in ureche care persista de aproape un an de zile, am fost la un medic ORL-ist care m-a diagnosticat dupa un mic consult cu "deviatie de sept ", vreau sa stiu daca acest piuit poate avea o legatura cu devaiatia de sept si este imperios necesar sa tratez deviatia de sept, sau poate fi vorba despre altceva. Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9operatie de deviatie de sept
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 8Operatie cornete cu laser
- 8Am fost diagnosticat acum 4 ani de zile cu sinuzita maxilara - bilaterala si etmoidala + deviatie de
- 1deviatie de sept -pt.dl.dr.FValeriu
- 7tuse cronica?
- 12pt d-nul Flueraru
- 3deviatie de sept cu rinita - fara operatie?
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 2Anestezie
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 0Deviatie de sept.
- 1Operatie deviatie sept si polipoza - indepartare cornet nazal, sinechii septo-turbinare
- 2Pneumotorax - Deviatie de sept.
- 1durere post operatie deviatie sept
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 2Deviatie de sept nazal
- 5Sforait dupa operatia de deviatie de sept
- 5Deviatie de sept cornete
- 1Simptome ciudate
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: