Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru

Buna ziua, am facut o consultatie + endoscopie nazala la medicul ORL, mi-a dat diagnosticul de deviatie de sept + rinita cronica hipertrofica, simt si gatul uscat si se irita de la alimente acre si dulci rau, doctorul respectiv mi-a zis ca trebuie sa fac operatia nu este alta solutie, mi-a zis ca face turbinectomie taierea a 1/3 din cornete si rezectia septului nazal, ce parere aveti? Am observat ca dumneavoastra sugerati Radiofrecventa pentru cornete ?
2 comentarii

da, sugerez si radiofrecvnta pentru cornete
dar in acest caz.. daca citesti atent ce ma mai scris.. Cauza problemeli este acel reflux gastro eosfagian in somn
si daca schimbi stilul alimentar si tratezi refluxul in somn... Cornetele pot fi tratate si fara operatie
dar in acest caz.. daca citesti atent ce ma mai scris.. Cauza problemeli este acel reflux gastro eosfagian in somn
si daca schimbi stilul alimentar si tratezi refluxul in somn... Cornetele pot fi tratate si fara operatie

Da, aveti dreptate, am uitat sa mentionez ca am reflux gastric, dimineata ma trezesc cu nasul mai infundat si limba are o culoare verde galbuie probabil de la acidul gastric.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 16deviatie de sept?
- 9operatie de deviatie de sept
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 1intrebare herpes
- 1Administrare medicamente in timpul internarii pentru operatie deviatie sept !
- 3Probleme cu nasul de 15 ani
- 2spalatura nazala cu S.F.
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 1Operatie de deviatie de sept Dr.Baschir Sorin din Arad
- 6Rinita cronica hipertrofica
- 4Rinita hipertrofica
- 19Rinita cronica hipertrofica
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal rinita cronica hipertrofica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: