Deviere de sept

17-06-2010
ADAMONICA
Nu este medic/terapeut
ADAMONICA
Buna seara.As dori sa stiu daca cineva s-a operat pt deviatie de sept.Am inteles ca cei care au o problema cu auzul ar trebui sa faca aceasta interventie in cazul in care au probleme cu respiratia pe nas.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Numai bine tuturor!
3 comentarii
0
15-10-2010, ora 15:49
mihaela.mitulescu
Nu este medic/terapeut
mihaela.mitulescu
buna
am si eu probleme cu auzul si sunt programata pentru operatie deviatie sept
daca ai facut-o te rog sa iei legatura si cu mine -*
mihaela

(*modificat de admin)
0
24-10-2012, ora 19:31
bera
Nu este medic/terapeut
bera
Buna seara doamna Ada Monica ati postat la tinitus pe alt topic tratamentul dumnevoastra cu ceai de fenicul si fulmigatii si plus toate celelate medicament care erau scrie acolo vream sa va intreb daca mai urmati tratamentul, daca va si tiuiau urechiile sau doar aveati probleme cu auzul, si cate luni a-ti urmat tratamentul eu de 1 an de zile am un tiuit permanent in ureche si nu stiu ce sa mai fac ca sa scap acesta este adresa mea de email daca a-ti putea sa imi dati un raspuns sau sa imi scrieti aici as fii foarte recunoscator, va multumesc si va doresc multa sanatate.
0
30-10-2012, ora 17:06
dana1234
Nu este medic/terapeut
dana1234
Eu am fost operată de deviaţie de sept, si respir foarte bine, dar a-si dori sa te intreb dupa cât timp ai avut rezultate cu tratamentul pentru acufene, si omega câte mg. se iau pe zi? Daca vrei mai multe amănunte despre operaţie poti sa ma intrebi.Sănătate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: