Diagnostic ADHD adulti - Bucuresti

07-03-2021
Kj.
Nu este medic/terapeut
Kj.
Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu recomandari pentru un psihiatru priceput in diagnosticarea ADHD la adulti in Bucuresti. Google nu ajuta prea mult si am gasit numerosi psihiatrii cu reccenzii bune, insa niciun comentariu despre ADHD.

Aștept cu mare interes recomandari! Multumesc!
4 comentarii
3
08-03-2021, ora 15:07
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna ziua. Intrati pe site ul clinicii Albion medical. Avem un program in derulare, de evaluare, psihodiagnostic si interventie tipica tulburarii ADHD si a altor comorbiditati. Psihiatrul care este inclus in program se numeste Marian Onofreiu si lucreaza si la Obregia. Eu ma ocup de partea de evaluare psihologica, o asistenta de partea de recoltare probe specifice pt laborator, o alta colega face interventie psihoterapeutica, un medic cardiolog monitorizeaza pacientul, la fel si un internist. E vorba de un program nou si unic deocamdata in România (in aceasta formula), dedicat special pacientilor adulti cu ADHD. Acest program, copiaza un model suedez de succes si ne dorim sa putem fi de ajutor. O parte din investigatii se pot deconta - nu stiu acum sa va spun care. Puteti suna la clinica si sa va treceți pe lista doritorilor. Spuneti ca aveti informatia de la mine.
Imi cer scuze adminilor grupului daca nu e ok faptul ca am facut o recomandare a unei clinici, dar stiu ca e o nevoie reala aceea de programe specifice si ar fi pacat sa nu poata beneficia cat mai multi oameni. Multumesc!
1
09-03-2021, ora 09:18
Kj.
Nu este medic/terapeut
Kj.
Multumesc frumos pentru indicatii!
0
09-03-2021, ora 14:10
Kj.
Nu este medic/terapeut
Kj.
Am sunat la clinica Albion si mi s-a spus ca niciunul dintre psihiatrii nu poate ajuta in legatura cu ADHD. Astept in continuare sugestii. Multumesc!
0
09-03-2021, ora 17:33
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Asa cum v-am raspuns in privat, a fost o eroare a secretarelor, probabil venita din solicitarea directa de psihiatru pt ADHD. Pt ca nu exista specializare pe ADHD nici la psihiatri si nici la psihologi. Aaa, ca fiecare face niste cursuri, e altceva, dar in niciun caz de specializare. Programul pt ADHD este cum va spuneam, in faza de inceput, inca nu am demarat proiectul, dar incurajam la inscrierea pe o lista de asteptare (nu pt mult timp). E important sa va vada macar un psihiatru pana atunci, asa cum am si recomandat.
Mentionez aceste detalii pentru a clarifica.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul