Doar Intarzie?

Urmatoarea zi pe 9 trebuia sa imi vina. Simt o durere in partea dreapta langa vagin si o mica usturime in interiorul lui
Deja imi intarzie de 3 zile.
Mai am si mici dureri de sani, si dureri de spate, in zona mijlocului. Dar sunt foarte vagi.
In unele zile am stat cu picioarele pe gresie, iar la scoala stateam jos pe suprafete reci.
Care este cauza?

daca nu ati intretinut un raport sexual cu penetrare nu aveti cum sa fiti insarcinata. Simptomele dvs pot arata o infectie urinara sau o raceala; pentru a sti exact despre ce este vorba aveti nevoie sa consultati un medic ginecolog si eventual sa va faca anumite investigatii si analize pentru a depista cauza.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes

Stau in pantaloni scurti in casa, si simt ca ma topesc de cald ce imi e, si imi curge sange din nas.
Contact sexual cu penetrare nu am avut absolut deloc. Asta stiu sigur

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 15Intarziere menstruatie
- 4intarzieri mari de menstruatie
- 3Ma puteti ajuta?
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 5Intarzierea ciclului 2 saptamani !
- 0Ac Stodette-intarziere
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Menstruația îmi întârzie
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 8Anticonceptionale
- 1Întrerupere sarcină
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei