sunt insarcinata?

09-09-2008
ioana coco
Nu este medic/terapeut
ioana coco
ciclul menstrual daca as putea spune asa am avut pe data de 27 cu 2 zile intarziere.dar nu a fost la fel de normal ca pana acum.menstruatia a fost fffffff redusa.cateva picaturi pe zi.am ciclu de 8 ani de zile si niciodata nu am patit asa.de cateva zile ma simt si foarte rau.dimineata am stari de voma.as putea fi insarcinata.?imi doresc un copil... ar putea fi acestea simptomele de sarcina?e primul mesaj pe care il scriu pe forum.as vrea sa na ajutati... multumesc anticipat
2 comentarii
0
09-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O sarcina nu este exclusa, dar semnele descrise sunt mult prea putine pentru a sustine ca e vorba de o sarcina. Cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina, daca au trecut cel putin 3 saptamani de la contactul presupus fertil. Nu uitati sa folositi prima urina de dimineata pentru acest test, pe care il puteti cumpara cu o suma modica de la orice farmacie.

Pana la clarificare situatiei, nu uitati ca anumite medicamente sunt contraindicate in timpul sarcinii.
0
10-09-2008, ora 00:00
ioana coco
Nu este medic/terapeut
ioana coco
multumesc pt raspuns.am facut ieri un test de sarcina si mi-a iesit negativ...dar nu a fost facut dimineata.ar putea fi rezultatul gresit daca nu e facut la prima ora?zilele astea se fac 3 saptamani.multumesc si pt sfatul cu medicamentele.nu am luat nici un fel de medicament in timpul acesta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •