sunt insarcinata?
ciclul menstrual daca as putea spune asa am avut pe data de 27 cu 2 zile intarziere.dar nu a fost la fel de normal ca pana acum.menstruatia a fost fffffff redusa.cateva picaturi pe zi.am ciclu de 8 ani de zile si niciodata nu am patit asa.de cateva zile ma simt si foarte rau.dimineata am stari de voma.as putea fi insarcinata.?imi doresc un copil... ar putea fi acestea simptomele de sarcina?e primul mesaj pe care il scriu pe forum.as vrea sa na ajutati... multumesc anticipat
2 comentarii
O sarcina nu este exclusa, dar semnele descrise sunt mult prea putine pentru a sustine ca e vorba de o sarcina. Cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina, daca au trecut cel putin 3 saptamani de la contactul presupus fertil. Nu uitati sa folositi prima urina de dimineata pentru acest test, pe care il puteti cumpara cu o suma modica de la orice farmacie.
Pana la clarificare situatiei, nu uitati ca anumite medicamente sunt contraindicate in timpul sarcinii.
Pana la clarificare situatiei, nu uitati ca anumite medicamente sunt contraindicate in timpul sarcinii.
multumesc pt raspuns.am facut ieri un test de sarcina si mi-a iesit negativ...dar nu a fost facut dimineata.ar putea fi rezultatul gresit daca nu e facut la prima ora?zilele astea se fac 3 saptamani.multumesc si pt sfatul cu medicamentele.nu am luat nici un fel de medicament in timpul acesta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 7oare sunt gravida?
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 3risc de sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 5Sarcina??
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 6Am rămas însărcinată ?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: