dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa

buna ziua
iau anticonceptionale yasmin de 4 luni am facut o pauza de o luna si leam reluat si in prima luna si acuma inainte sa termin blistul am o scurgere mai intensa si apare o mancarime oare sa fie de la anticonceptionale sau de la ce?
astept un raspuns va multumesc
iau anticonceptionale yasmin de 4 luni am facut o pauza de o luna si leam reluat si in prima luna si acuma inainte sa termin blistul am o scurgere mai intensa si apare o mancarime oare sa fie de la anticonceptionale sau de la ce?
astept un raspuns va multumesc
4 comentarii

in primul rand nu stiu de ce ai facut pauza dupa 4 luni. si eu iau yasmin si mie mi-a zis medicul ca daca vreau neaparat sa fac pauza pot sa fac chiar la 1-2 ani, nu la 4 luni... acea scurgere este de la anticoncept. mancarimea nu stiu de la ce poate fi.

am facut pauza deoarece prietenul meu a fost plecat din tara si nu avea rost sa le iau

da, dar si cu o luna si fara o luna.abia ce se invatase corpul cu ele in cele 4 luni si le-ai intrerupt si acum ai acele scurgeri...iar o sa dureze pana se regleaza corpul... oricum tu faci cum crezi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 4de ceva vreme imi curge o secretie destul de urata...
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 5organe genitale inflamate
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 4scurgeri maronii-negre si cu niste bucati de nu stiu ce...
- 3Scurgeri roziatice
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 1Candidoza?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: