dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile

in urma cu 3 luni m-am operat de colecist, ce alimentatie imi recomandati. Mentionez ca nu suport mirosurile de parfum, mancare (mi se face rau de la ele) Care este cauza?
4 comentarii

probabil ca si medicul ti-a zis ca nu trebuiesc consumate alimentele grase(carne grasa, smantana, frisca, galbenus, uleiuri in cantitati mari, maioneza), deci evita-le pt ca tubul tau digestiv nu este capabil sa absoarba prea bine grasimile.

lasa medicamentele si dupe la plafar si cumparati ceai hepato biliar si bea cate 3 cani pe zi o sati faca bine ca am si eu aceeaci problema ca si tine trebuie sa ai mare grija ce maninci si fara sucuri cu acid

Buna, am 24 de ani si acum 9 luni m-am operat de colecist. Problema e ca nu ma pot abtine sa nu mananc dulciuri, am fost la foarte multe zile de nastere si nu m-am lasat pana nu am mancat prajituri cu crema, tort, etc. Mi-e destul de greu sa trec la un regim alimentar sanatos. Acum 4 luni ma durea operatia, am fost la dr. si mi-a dat Rowachol. Spuneti-mi va rog ce se poate intampla daca nu tin regim, mi-e cam frica sincer...Nu stiu daca are vreo legatura dar mama unei prietene s-a operat de colecist si cateva luni mai tarziu a murit de cancer. Se poate intampla asa ceva?? Multumesc anticipat pentru un raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0lipsa mirosului
- 2simtul olfactiv
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 7ciroza hepatica in urma unei operatii de colecist
- 1Miros urat in gura si probleme cu stomacul
- 5revenirea mirosului si gustului
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 5am un miros urat al corpului :(
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 8miros urat al pielii
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 17Miros orgasm femei
- 7Colonoscopie si colecistectomia laparoscopic- interval intre interventii?
- 1Probleme cu mirosul
- 6Simt de acru si ca gust si ca miros.
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: colecistectomia Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: