Durere atroce unilaterala de cap
Buna seara,
Durere unilaterala de cap cu stari de greata uneori insotita de voma si rinoree, un gust amar, fotofobie si fonofobie, durerea ajunge uneori si in spatele ochiului . Durerea devine atroce. Se manifesta in episoade poate dura 2-5 minute sau pana la 3-4 ore. Care ar putea sa fie cauza ? La ce medic as putea sa apelez : neurolog, orl-ist sau gastroenterolog (sa nu fie ceva la bila ) ?
Multumesc !
Durere unilaterala de cap cu stari de greata uneori insotita de voma si rinoree, un gust amar, fotofobie si fonofobie, durerea ajunge uneori si in spatele ochiului . Durerea devine atroce. Se manifesta in episoade poate dura 2-5 minute sau pana la 3-4 ore. Care ar putea sa fie cauza ? La ce medic as putea sa apelez : neurolog, orl-ist sau gastroenterolog (sa nu fie ceva la bila ) ?
Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 2Durere de cap, mana amortita
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3help! oare am sinuzita?
- 180sinuzita
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 2pansinuzita
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 1probleme post avc
- 3trombocite mari
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Durerea de cap Fotofobia durere de cap cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: