durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
Bună ziua, as vrea un sfat in legătură cu ceea ce am, e un fel de'criza' pe care o am de la 14 ani, nu mi sa mai întâmplat de vreo 3 ani. Simptomele ma sperie, prima oara mi se pune ceaţăpe ochiul stang de fapt e ca si cum te uiţi la soare si intri într-o încăpere mai întunecată, pe urma îmi amorteste palma si gura si apoi ma doare capul in partea dreapta si am stări de vomă. Am făcut analize, dar nu mi-a ieşit nimic neinregula. Ajutaţi-mă cu un sfat sau ce ar putea fi otrăvit ca simptomele ma sperie
2 comentarii
Afirmatia dumneavoastra ca ati facut analize si nu a iesit nimic este mult prea generala. Exista o imensitate de analize posibile de facut. Pe care dintere acestea le-ati facut dumneavoastra? Oare le-ati facut chiar pe cele necesare ? Eu va recomand sa incepeti prin a face o consultatie la un medic neurolog. Acesta va va ghida toate investigatiile imagistice si analizele necesare. In urma acestora se va stabili diagnosticul si tratamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Pare sa fie o migrena cu aura dar trebuie sa va consulte un neurolog pentru a confirma aceasta suspiciune si trebuie sa faceti un RMN cerebral pentru a exclude alte posibilitati. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 6Amortire deget inelar si mic mana stanga de aprox. 3 saptamani
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 8durere cot si amorteala
- 3Stare de voma
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 1amorteala, durere surda, mana dreapta
- 1dureri de cap groaznice
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 1probleme post avc
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Durerea de cap Amorteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: