Durere de cap constanta
Buna ziua,
De aproximativ 3 zile am o durere de cap constanta, mai mult in partea din spate a capului, iar uneori simt o presiune si pulsatie. Am citit ca poate fi de la tensiune. Ultima data cand mi-am verificat pulsul era 76.
Am 25 de ani, nu sunt fumatoare, nu consum alcool, nu am alte vicii si nici afectiuni medicale. Nici in familie nu am avut istoric de boli neurologice. Nu sunt nici in perioada menstruatiei. Insa sunt foarte speriata, deoarece tot pe internet am citit despre boli foarte grave (ex: anevrism, tumora etc) si avand in vedere ca a debutat brusc, m-am panicat instant. Mai ales ca nu a trecut cu Nurofen. Inainte imi trecea si nu dura mai mult de o zi. Am luat Nurofen sirop (2 lingurite) ieri, iar astazi durerea inca persista.
Va rog, daca se poate sa raspunda un doctor. Ce anume as mai putea lua? Ar putea fi ceva grav daca nu a trecut cu Nurofen?
Multumesc.
De aproximativ 3 zile am o durere de cap constanta, mai mult in partea din spate a capului, iar uneori simt o presiune si pulsatie. Am citit ca poate fi de la tensiune. Ultima data cand mi-am verificat pulsul era 76.
Am 25 de ani, nu sunt fumatoare, nu consum alcool, nu am alte vicii si nici afectiuni medicale. Nici in familie nu am avut istoric de boli neurologice. Nu sunt nici in perioada menstruatiei. Insa sunt foarte speriata, deoarece tot pe internet am citit despre boli foarte grave (ex: anevrism, tumora etc) si avand in vedere ca a debutat brusc, m-am panicat instant. Mai ales ca nu a trecut cu Nurofen. Inainte imi trecea si nu dura mai mult de o zi. Am luat Nurofen sirop (2 lingurite) ieri, iar astazi durerea inca persista.
Va rog, daca se poate sa raspunda un doctor. Ce anume as mai putea lua? Ar putea fi ceva grav daca nu a trecut cu Nurofen?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere cap, ameteala, urechi infundate!
- 0Dureri in spatele capului, latente, nu trec cu medicamente
- 0Aspartat aminotransferase/alanine aminotransferase ratio
- 1Dureri de cap persistente
- 0Dureri de cap recurente
- 0Durere de cap cu ochiul drept
- 1Cefalee, palpitatii, insomnie, senzatie de greata, lipsa de chef
- 4Durere de cap De foarte mult timp Un sfat va rog frumos!
- 2Durere cap zilnica
- 1Durere de cap în fiecare dimineață
- 3Cymbalta pentru dureri de cap zilnice?
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 2Dureri de cap puternice și persistente
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
- 0RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
- 1Durere de cap de peste o luna
- 1Rezultat radiografii, durere ceafa de 15 ani
Mai multe informații despre: cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: