Durere de cap continua

15-03-2016
User_178140
Nu este medic/terapeut
User_178140
Bună ziua ! Am vârsta de 18 ani şi mă confrunt cu o problemă :am dureri de cap zilnice care nu cedează la niciun fel de analgezic (brufen, quarelin, aspirina, paracetamol). Am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice in februarie, mi s-a recomandat yasmin dar din pacate nu am putut tinu tratamentul din cauza ca durerile se intensificasera si imi era imposibil sa mai fac ceva. Am sindrom hiperkinetic hipocalcemie pe care le tratez cu concor si osteocare. De asemenea, iau ginko prim forte pentru maini si picioare reci. Durerea de cap este localizata in frunte si apare cu intepaturi. Aveam si acum 2 ani dureri, dar ca acum, niciodata. Ma doare de 2 saptamani incontinuu, fara oprire. Noaptea dorm cel putin 8 ore, cate o data chiar 12 si tot sunt obosita si am cearcane. Am luat in greutate in ultima perioada si am pofta de dulce exageata. Nu consum alcool si nu fumez, beau ceaiuri si mananc fructe si legume. La analizele medicale mi-a iesit fibrinogenul 603, neutrofile 52.4 si eozinofile 0.8, ph urina 6.5. Am facut control Orl si oftalmologic, nu am probleme. La neurologie mi-a dat stresclin, nu am inceput inca tratamentul. Unde sa mai merg ?si cum pot trata durerea asta de cap? Anul acesta am examenul de bacalaureat, iar eu nu ma pot concentra sa invat deloc. Ajuta-ti-ma, va rog, cu un sfat!
6 comentarii
0
15-03-2016, ora 21:37
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ce mai mananci pe langa acele legume si fructe Roxi ? Respecti 2-3 zile complet vegetale pe saptamana ? Daca nu incearca, durerea va ceda o sa vezi !
0
15-03-2016, ora 21:54
User_178140
Nu este medic/terapeut
User_178140
Complet vegetale nu, doctorul de familie mi-a spus să mănânc produse lactate pentru lipsa de calciu. Credeti că ar trebui să adopt un regim vegetarian? Mai ales acum cu începerea postului :) Multumesc pentru răspuns!
0
15-03-2016, ora 22:29
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Din lactate nu manca decat lapte acru si branza de vaci dar in nici un caz zilnic ! Smantana nu, lapte dulce niciodata iar branza cat mai rar, in afara posturilor mari, asa cum bine ai intuit ! :)

Calciu gasesti din belsug in semintele de susan crud (la magazinele naturiste) si in frunzele verzi (salata verde, papadie, rucola, urzici..) - de unde isi iau si vacile sau caprele ! :)
0
15-03-2016, ora 22:34
User_178140
Nu este medic/terapeut
User_178140
Dau fuguta maine la plafar pentru semintele de susan, imi surade ideea de a le manca in detrimentul produselor lactate. Credeam ca e musai sa le mananc desi nu sunt fan. Multumesc inca o data, o seara frumoasa!
0
16-03-2016, ora 13:47
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Daca devii vegetariana sau si mai bine vegana vei scapa rapid de toate problemele ! Ai sangele gros ca smantana asta inseamna fibrinogenul crescut si de asta te doare si capul ! Mai ia cate o aspirina pana cand iti schimbi stilul de alimentatie ca sa elimini riscul de tromboze !
0
18-03-2016, ora 07:37
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Va recomand un consult neurologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Copiii cu ADHD învață mai bine atunci când se mișcă
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Căderea glicemiei sau cădere de calciu?
  • Calciu scăzut în sânge - de ce și cum se manifestă
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  •