durere de cap si respiratie ingreunata
Buna ziua.
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 4dureri de cap
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 5dureri de cap si gat
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 1dureri de cap groaznice
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 0Durere tampla
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 1durere de cap si corp infierbantat
- 4Nu pot sa respir adanc
- 2Respiratie grea si presiune in piept
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Durerea de cap Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: