durere de cap si respiratie ingreunata
Buna ziua.
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 2De mai bine de 5 luni am dureri de cap insuportabile...
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 68Deviatie de sept
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 0Dureri cronice de cap
- 6Bolnava sau nu?
- 4durere de cap ingrozitoare
- 0Tomografie
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 4dupa primul pahar ma rosesc la fata si am senzatia ca ma sufoc
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 1durere de cap
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 3Durere de cap
- 1Sufocare la frig
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: