durere de cap si respiratie ingreunata
Buna ziua.
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
De o luna de zile am nasul infundat fara secretii, dureri de cap noaptyea si dimineata iar pe trahee am cateodata respiratie ingreunata ca si cum as avea alergie si dureri toracice. Toate analizele la sange, radiografia la plamani sunt bune, am luat antibiotice, sinupret, vitamine, iar acum as vrea sa stiu daca un tratament cu pastile antialergice ar avea un rezultat?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
va recomand sa consultati un medic alergolog, pentru teste alergice (sa vedeti daca sunteti alergic si mai ales la ce anume). Faceti si o spirometrie pentru a vedea daca respiratia grea este data de o inflamatie bronsica (astm bronsic/ bronsita).
Toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 1durere permanenta in ceafa, senzatie de prea plin in cap, presiune
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 8Lyme ori altceva?
- 4Durere cap si ochi
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 2Stare de inconstienta
- 0Durere de cap in partea stanga
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 0Problema persistenta
- 15Respiratie grea