durere de cap puternica in zona occipitala
De la 1 mai 2012 in urma unei stari puternic tensionate am simtit ca un cutit in zona occipitala, o durere seceratoare in zona occipitala si deatunci ma doare capul in fiecare zi, mai ales in a doua parte a zilei. Am uneori si o aura care dureaza cam 30 min. dupa care durere de cap in tot craniul.Am facut RMN si Electroencefalograma. Se pare ca sunt bune. Mi s-a prescris antinevralgic, codamina, antimigrin, dar nu rezolva definitiv starea.
Daca ma poate consilia cineva ii multumesc anticipat ffffffffff. mult si D-zeu sa va ajute !
Daca ma poate consilia cineva ii multumesc anticipat ffffffffff. mult si D-zeu sa va ajute !
1 comentarii
Buna ziua! Faceti si un consult oftalmologic, poate este nevoie si de o prescriptie optica. Au fost eliminate si spondiloza cervicala si hipertensiune arteriala ????Consultati si un medic homeopat. Exista cateva remedii homeopate indicate in migrene( in cazul dumneavoastra, m-as gandi la Gelsemium, Bryonia, Natrum muriaticum). Numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri de cap
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 3miopie si durere de cap uneori
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 1Dureri ale cefei
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 1Dureri de cap
- 0durere de cap partea stanga insuprtabila
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 1Durere îngrozitoare de cap
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
- 0Durere de cap
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: