mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 6durere de cap dupa jogging
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 7durere extrema de cap
- 5dureri de cap si de spate
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 4dureri de cap permanente
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 4durere de cap pe partea stanga
- 0dureri de cap si heoragiinazale
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: