mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 163anxietate si durerei de cap
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 3help! oare am sinuzita?
- 3durere de cap...
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 3Durere incredibila de cap
- 13Anxietate si dureri de cap
- 3dureri de cap dupa baie
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 1Durere groaznica de cap
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 0Durere ciudata de cap
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
- 3neurologie
- 9Dureri de cap in partea dreapta
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: