mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 0Durere cap si ureche!
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 8Dureri permanente de cap
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 1Durere ceafa
- 0Durere ciudata de cap
- 0Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)
- 3Durere de cap 5 zile
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 0Durere de cap când inspir
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: