mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 4durere de cap
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 1Durere cap rahianestezie
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 0Tomografie
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1Durere ceafa
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 2Durere de cap
- 4cornete nazale
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: