mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 5de 2 ani am probleme cu bila, voma, durere de cap, sange in nas
- 19Dureri de cap de trei luni
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 6Cum scap de tuse?
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 1durere de cap
- 4Rahianestezie
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 33Lovitura la cap
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 3dureri ingrozitoare de cap
- 14Dureri de cap puternice
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 1Durere cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: