mici dureri de cap frecvente
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 163anxietate si durerei de cap
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 4dureri de cap frecvente
- 0dureri de cap. ajutor!!!
- 0Durere puternica de cap - analize hormonale?
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 1tratare masea dureri de cap
- 4ce as putea face?
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 10chist arahnoid
- 2Durere de cap
- 2Dureri de cap si coaste
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 10Dureri de cap violente
- 0Probleme neurologice
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: