Durere in piept și senzație de sufocare

Buna ziua, de aproape 2 săptămâni mă confrunt cu o problemă căreia eu încă nu am reușit să-i dau de capăt. A început cu o simplă durere în gât pentru care am luat cinci zile de antibiotic cat timp am luat antibioticul nu m-a mai deranjat nimic, În a șasea zi când trebuia să opresc tratamentul exact aceeași durere ca în prima zi. Am fost la medic mi s-a recomandat un alt tratament, Și în caz că nu dispare durerea să îmi fac un Snf. Mi-am luat tratamentul, nu am mai avut probleme cat timp am luat. Când să-l opresc exact aceeași durere mi-am făcut acea analiză de snf, a ieșit absent. Problema mea acum este ca durerea in gât apare și dispare, când apare este foarte tăioasă, abia înghit. Tusesc, uneori productiv. Am senzația ca ma sufoc dacă încerc sa trag aer in piept, ma doare pieptul. Menționez ca fumez, fumez cu mentol. Țigări cu biluțe mentolate 1 pachet pe zi, familia ar presupune ca din cauza țigărilor cu mentol.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 9dureri in piept
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 1Durere in piept
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 4Ma doare in gat de vreo saptamana si nu mai imi trece
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 3Dureri in zona sterno-claviculara
- 2Intepaturi in piept
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 3Durere in piept.
- 6Dureri in piept
- 10Durere permanenta in gat, de cateva luni
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 11Amigdala linguala?
- 1M am trezit cu durere in piept
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
Mai multe informații despre: Durerea in piept Durerile in gat durerile in piept durerea in gat senzatie de sufocare durere in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: