probleme cu gatul

11-05-2018
ionut2018
Nu este medic/terapeut
ionut2018
de ceva timp ma comfrunt cu o chestie foarte aiurea de circa 3 saptamani am avut senzatia de un nod in gat ma lasat si dupa mio aparut alta simtoma partea stanga a gatului si obrazu stang mi amortit cam mereu dar mai si ma lasa si simt ca intre amigdale si nodu gatului simt acolo un nod in gat tin sa mentionez ca lam rugat pe un coleg prieten sa mi se uite in gat nici urma de puroi sau ceva mas fi gandit ca o fi o infectie mai jos daca-mi misc capu dintro parte in alta parca sar muta nu ma deranjeaza cand inghit beau si mai am uneori dureri de cap la ceafa am citit o gramada de chesti pe net precum cancer, tumoare si imi este foarte frica am fost la doctorita si mia dat tamtum verde dar nimic, tin sa mentionez am 20 de ani si sunt fumator pe langa beau si mult acidulat din cand in cand cand mai trag scuipatu in piept si scuip gen sa-mi curat gatu mai scuip uneori asa gen pete albe sau mai spre galben stil unu-i puroi ce ar putea sa am imi este foarte frica si de data asta cand inghit parca inghit pe jumate de gat.si de abea luni merg la orl
2 comentarii
0
23-05-2018, ora 09:14
Victor1590
Nu este medic/terapeut
Victor1590
Salut Ionuț probleme asemănătoare am si eu de 3 luni am facut nenumărate analize orl de consultații exudat din fiecare tip analize infecțioase
0
03-08-2018, ora 21:09
ionut2018
Nu este medic/terapeut
ionut2018
Si?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •