probleme cu gatul
de ceva timp ma comfrunt cu o chestie foarte aiurea de circa 3 saptamani am avut senzatia de un nod in gat ma lasat si dupa mio aparut alta simtoma partea stanga a gatului si obrazu stang mi amortit cam mereu dar mai si ma lasa si simt ca intre amigdale si nodu gatului simt acolo un nod in gat tin sa mentionez ca lam rugat pe un coleg prieten sa mi se uite in gat nici urma de puroi sau ceva mas fi gandit ca o fi o infectie mai jos daca-mi misc capu dintro parte in alta parca sar muta nu ma deranjeaza cand inghit beau si mai am uneori dureri de cap la ceafa am citit o gramada de chesti pe net precum cancer, tumoare si imi este foarte frica am fost la doctorita si mia dat tamtum verde dar nimic, tin sa mentionez am 20 de ani si sunt fumator pe langa beau si mult acidulat din cand in cand cand mai trag scuipatu in piept si scuip gen sa-mi curat gatu mai scuip uneori asa gen pete albe sau mai spre galben stil unu-i puroi ce ar putea sa am imi este foarte frica si de data asta cand inghit parca inghit pe jumate de gat.si de abea luni merg la orl
2 comentarii
Salut Ionuț probleme asemănătoare am si eu de 3 luni am facut nenumărate analize orl de consultații exudat din fiecare tip analize infecțioase
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 1puroi in gat
- 0tratament pentru sinuzita cronica, chist maxilar si dureri in gat
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 2Durere in gat, limba si maxilar
- 4Durere in gat de 4 luni
- 1Durere persistenta in gat
- 0Durere in gat- amigdale umflate