Durere nas
Buna ziua. Am 55 de ani si sufar de o durere cumplita la nivelul nasului. Durerea este localizata undeva sub nas si iradiaza spre maxilarul drept(precizez ca nu mai am dinti in partea superioara).Am facut recent un CT si de acolo a reiesit ca am un chist mucos de 2, 4 cm la baza sinusului maxilar drept. Poate sa de-a o astfel de durere acest chist?
( Am fost la orl si am facut fibroscopie nazala si nu au gasit nimic, nevralgia de trigemeni cica nu se manifesta asa, dar pe mine ma doare f rau. Durere cedeaza putin la algocalmin, xanax, binoril spray, dar tot am senzatia de nas plin, parca am ceva acolo si nu vrea sa iasa).
Va multumesc anticipat
( Am fost la orl si am facut fibroscopie nazala si nu au gasit nimic, nevralgia de trigemeni cica nu se manifesta asa, dar pe mine ma doare f rau. Durere cedeaza putin la algocalmin, xanax, binoril spray, dar tot am senzatia de nas plin, parca am ceva acolo si nu vrea sa iasa).
Va multumesc anticipat
1 comentarii
durerea este din sinus si apartine de Maxilo-facial
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 11nas infundat
- 6iritatie in jurul narilor
- 128Cauterizare fose nazale
- 5endoscopie nas... nu am nici o problema cu nasul, cel mult imi curge toata ziua "apa" na
- 11Nu se vindeca nasul
- 3nas ingust
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 5herpes la nas
- 6Vase dilatate...remediu
- 112Rinoplastie!Cer sfaturi, pareri
- 7am probleme cu nasul
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 6mucoasa nazala iritata
- 5probleme la nas
- 3Problema cu mimica nasului
- 4problema nas.
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 1Deformarea nasului de la rame de ochelari prea grele
- 1Senzatie pe nas