Durere talpa piciorului
Buna ziua,
Acum 3 saptamani am fost cu prietenii la fotbal si din greseala unul dintre baietii a bagat picior cand ma pregateam sa sutez si in loc sa sutez in minge am dat in piciorul lui. Pe loc nu am simtit nimic dar a doua zi abea mai puteam sa calc in picior. Durerea era la incheietura piciorului si continua inspre laba piciorului. Dupa aproape 3 saptamani durera sa mai lasat incheietura nu mai doare asa tare dar in schimb durerea sa dus inspre degetele de la picioare si doare foarte tare cand merg. Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac?
Multumesc
Acum 3 saptamani am fost cu prietenii la fotbal si din greseala unul dintre baietii a bagat picior cand ma pregateam sa sutez si in loc sa sutez in minge am dat in piciorul lui. Pe loc nu am simtit nimic dar a doua zi abea mai puteam sa calc in picior. Durerea era la incheietura piciorului si continua inspre laba piciorului. Dupa aproape 3 saptamani durera sa mai lasat incheietura nu mai doare asa tare dar in schimb durerea sa dus inspre degetele de la picioare si doare foarte tare cand merg. Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7mister neurologic
- 2Sportiva de performanta am probleme cu talpa
- 6I-a aparut un fel de ciuperca pe talpa piciorului
- 8fractura metatars 5. Trebuie sa iau anticoagulant? Anticoagulantul se ia si in perioada menstruatiei
- 0dureri foarte mari in talpa piciorului
- 4Durere la talpa piciorului!
- 5Am senzatia ca imi ard talpile picioarelor.
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 3durere de talpa si calcai la fetita de 10 ani
- 0pete rosii dureroase pe talpi
- 3Imposibilitate de ridicare a varfului talpii
- 0imi ard palmele si talpile.
- 1Durere in scobitura piciorului si putin din calcai
- 59durere surda de talpile picioarelor
- 1Durere in scobitura talpi
- 2Dureri talpi in dreptul falangelor
- 3Umflatura dureroasa și mâncărime în talpa piciorului
- 1Parestezie in picioare