durere umar de o saptamana
Buna ziua!
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8afectiune umar
- 6Dureri ingrozitoare de umar
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 12melanom malign
- 4Durere de umar dimineata
- 1durere de umar
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 6Dureri articulatii umeri
- 4Durere poliarticulara, ma intensa in umeri
- 1Dureri groaznice de umar
- 1Operatie la umar dupa tenis
- 3problema umar drept...
- 3Periartrita umar drept-Ruptura completa supraspinos
- 1fructura cu minima deplasare trohiter humeral - Rog sfaturi medicale
- 3Ruptura coafei rotatorilor si tendinopatie calcifianta
- 2Operație ruptură de coafa rotatorie umar- recomandare clinica si medic !
- 4Durere si amorteala umar drept
- 2Durere foarte acuta umar
- 1Durere care apare la trezire dar spontan
Mai multe informații despre: Umarul Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: