durere umar de o saptamana
Buna ziua!
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Dureri umar, senzatie de arsura, rog raspuns
- 5la o miscare brusca mi se disloca umarul
- 8Durere groaznica...
- 18exostoza umar
- 6dureri de umar
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 1Durere groaznica deasupra omoplatului stang
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 1dureri simultane in umeri si solduri
- 1Durere umar si maxilar ambele in partea stanga
- 1dureri de umar
- 1Dureri groaznice de umar
- 3problema umar drept...
- 5Probleme umar
- 3Dureri umeri, incheieturi, mâini si ghenunchi
- 3Dureri umar stang
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
- 0Umflătură claviculă cu umăr
- 2Dureri umar - intersectie umar-biceps, incheietura mana (doar dreapta)
Mai multe informații despre: Umarul Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: