durere umar de o saptamana
Buna ziua!
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
De o saptamana am o durere in zona umarului stang, destul de difuza, in sensul ca ma doare cand umarul, cand antebratul, iar uneori si coastele din partea stanga. Am 18 ani si am mai avut un antecedent, cauzat de curentul aerului conditionat, acum 3 saptamani. Imi amortisera bratul stang si obrazul stang. Am facut un RMN cerebral la indrumarea unui medic neurolog, la care nu s-au sesizat probleme.
Durerea sa fie cauzata tot de curent? Sa existe o inflamatie?(Am mai stat in curent si am facut ceva activitati fizice). Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Umar blocat, inghetat - un raspuns cat mai clar, va rog!
- 7dureri zona stanga, omoplat, umar, in dreptul inimii.
- 3dureri acute umarul stang
- 2durere de spate umar si cap
- 16Dureri umar stang
- 4Durere de umar dimineata
- 6dureri de umar
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 0durere de spate si a umerilor
- 1dureri de umar
- 3problema umar drept...
- 2trosnesc umerii
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 1Durere in dreptul scapulei stangi
- 2Operație ruptură de coafa rotatorie umar- recomandare clinica si medic !
- 1Durere de umăr
Mai multe informații despre: Umarul Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: