Dureri de cap de aproape 7 ani
Buna ziua,
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
1 comentarii
Am 41 ani si am aceleasi dureri de cap pe care le ai.Mai nou acum nu mai am nici ciclu.Sunt nelinistita.Ce ar putea fi ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 3Dureri de cap
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 1dureri de cap cu ameteli
- 2Dureri de ceafa, cap
- 5anxietate si dureri de cap
- 3dureri de cap
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: