Dureri de cap de aproape 7 ani
Buna ziua,
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
Am 39 de ani si de cca 7 ani am o durere de cap, care mai intai aparea si disparea fara sa o pot lega de un eveniment anume sau fara a avea o periodicitate.De cca un an am constatat ca se repeta lunar, undeva in jurul datei de inceput a ciclului menstrual. Durerea se manifesta mai intai pe o jumatate a capului, apoi se generalizeaza si in cele din urma se restrange pe cealalta jumatate a capului, dupa care, asa cum a aparut, trece. Este foarte intensa si uneori se extinde pe durata a cateva zile, dintre care cel putin o zi ma scoate cu totul din activitatile cotidiene, fiind atat de puternica incat parca nici nu pot sa-mi tin ochii deschisi. Am vizitat pe rand cabinetele de neurologie, oftalmologie, medicina interna, am facut analize de sange, ecografii, radiografii. Concluzia medicilor a fost ca am o migrena si ca aceasta nu poate fi tratata, cel mult ameliorata. As dori sa stiu care este parerea dumneavostra in acest sens si daca imi puteti sugera un remediu.
1 comentarii
Am 41 ani si am aceleasi dureri de cap pe care le ai.Mai nou acum nu mai am nici ciclu.Sunt nelinistita.Ce ar putea fi ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 7Durere de cap si febra!
- 3dureri dese de cap
- 3durere de cap
- 3dureri in partea dreapta a capului
- 1durere de cap
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 0dureri de cap si ameteli
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 5Dureri de cap cronice
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 4anxietate si dureri de cap
- 1dureri de cap in zona cefei
- 1Durere de cap
- 1Durere cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: