dureri de cap in partea stanga a capului cand plang, ma enervez sau cand sunt obosita.
Va rog mult daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns, cand plang, cand ma enervez sau cand sunt obosita am dureri in partea stanga a capului chiar langa tampla, dar care dureaza doar cateva secunde, dar dureri in mod repetat.am senzatia ca si cand e ceva infundat si cand creste presiunea in sange atunci ma doare.am facut rmn-ul la cap pentru alta problema si cand m-am dus cu rezultatul la doamna doctor de familie si i-am zis si de aceasta problema a zis ca daca aveam ceva la rmn se vedea.Dar de 4 ani am aceasta problema, de 3 ori am fost la doamna doctor dar eu inca nu stiu ce am.Am imaginile de la rmn daca este un doctor pe aici si ma poate ajuta, va rog frumos.
2 comentarii
Poate fi o sensibilitate a emisferei, din cauza unei raceli puternice in copilarie sau poate fi o de la spalatul parului.nu te ingrijora si incearca sa nu mai plangi daca asta iti face rau.Multa sanatate!!!
consulta un medic de specialitate la care mergi si cu rmnul.
pe de alta parte, e normal ca atunci cand plangi si te enervezi f tare sa te doara capul (nu stiu daca mereu in acelasi loc, dar supararea stresul provoaca dureri de cap.
pe de alta parte, e normal ca atunci cand plangi si te enervezi f tare sa te doara capul (nu stiu daca mereu in acelasi loc, dar supararea stresul provoaca dureri de cap.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi