dureri de cap in partea stanga a capului cand plang, ma enervez sau cand sunt obosita.

12-09-2012
Alexandra91
Nu este medic/terapeut
Alexandra91
Va rog mult daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns, cand plang, cand ma enervez sau cand sunt obosita am dureri in partea stanga a capului chiar langa tampla, dar care dureaza doar cateva secunde, dar dureri in mod repetat.am senzatia ca si cand e ceva infundat si cand creste presiunea in sange atunci ma doare.am facut rmn-ul la cap pentru alta problema si cand m-am dus cu rezultatul la doamna doctor de familie si i-am zis si de aceasta problema a zis ca daca aveam ceva la rmn se vedea.Dar de 4 ani am aceasta problema, de 3 ori am fost la doamna doctor dar eu inca nu stiu ce am.Am imaginile de la rmn daca este un doctor pe aici si ma poate ajuta, va rog frumos.
2 comentarii
0
12-09-2012, ora 14:59
adinaE
Nu este medic/terapeut
adinaE
Poate fi o sensibilitate a emisferei, din cauza unei raceli puternice in copilarie sau poate fi o de la spalatul parului.nu te ingrijora si incearca sa nu mai plangi daca asta iti face rau.Multa sanatate!!!
0
12-09-2012, ora 15:11
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
consulta un medic de specialitate la care mergi si cu rmnul.

pe de alta parte, e normal ca atunci cand plangi si te enervezi f tare sa te doara capul (nu stiu daca mereu in acelasi loc, dar supararea stresul provoaca dureri de cap.
Adaugă un comentariu / răspuns