Dureri in zona cefei si a creierului

Buna seara !
In ultima vreme am o durere in ceafa care nu apare decat seara si o durere daca ii pot spune durere dar mai bine definita ar fi o senzatie apasatoare in zona creierului, de doua zile a inceput sa imi arda capul in zona din spate, ceafa si urechile. Seara am ameteli si uneori imi este greata, am stari de lene nu am chef de nimic si culmea inainte nu eram asa. Am fost la doctor si in urma consultatiei a spus ca am Nevralgie Arnold dar din cate am citit ameteala, durerea cefei si starea de greata nu are nimic in comun cu aceasta nevralgie. de 2 zile uirmez un tratament 2 pastile pe zi care inca nu dau nici-un efect, poate este prea devreme.
Am facut si analize de sange care au iesit relativ bine, mai putin colesterolul 236.
Este posibil sa fie o raceala ? Meningita nu este pentru ca nu ma doare cand apropii barbia de capul pieptului si nici catul nu il am intepenit.
Sunt disperat si ma gandesc si citesc pe internet tot ce este mai grav. Nu stiu ce sa mai fac...
Ajutati-ma va rog !
In ultima vreme am o durere in ceafa care nu apare decat seara si o durere daca ii pot spune durere dar mai bine definita ar fi o senzatie apasatoare in zona creierului, de doua zile a inceput sa imi arda capul in zona din spate, ceafa si urechile. Seara am ameteli si uneori imi este greata, am stari de lene nu am chef de nimic si culmea inainte nu eram asa. Am fost la doctor si in urma consultatiei a spus ca am Nevralgie Arnold dar din cate am citit ameteala, durerea cefei si starea de greata nu are nimic in comun cu aceasta nevralgie. de 2 zile uirmez un tratament 2 pastile pe zi care inca nu dau nici-un efect, poate este prea devreme.
Am facut si analize de sange care au iesit relativ bine, mai putin colesterolul 236.
Este posibil sa fie o raceala ? Meningita nu este pentru ca nu ma doare cand apropii barbia de capul pieptului si nici catul nu il am intepenit.
Sunt disperat si ma gandesc si citesc pe internet tot ce este mai grav. Nu stiu ce sa mai fac...
Ajutati-ma va rog !
2 comentarii

Buna!Pare a fi o nevralgie de Nerv Arnold!Luati.va rog, ketonal forte 2 tb/zi, mydocalm 2 tb/zix 10 zile, infiltratii loco dolenti, apoi gimnastica, masaj, electroterapie, ultrasunete sau laser-terapie.-*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)

Multumesc pentru ajutor, astazi am facut o programare la Helios pentru RMN. Am sa incerc si cu tratamentul pe care l-ati dat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi
- 2O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog