Dureri umeri si omoplati + dureri musculare la maini si gat

De o saptamana am probleme cu umerii, omoplatii si dureri musculare la maini si gat.Am dureri foarte mari noaptea, iar articulatiile trosnesc la rotirea umerilor.Ce ar putea fi?
6 comentarii

Dorinta unor tineri de asi depasi posibilitatile trupesti duc de foarte multe ori la dezechilibre osoase, musculare, nervoase, hormonale, chimice. Din pacate, exista situatii cand isi dau seama prea tarziu cand nu mai e nimic de facut. Yogistii amatori sufera adesea de sindromul tunelului carpian, care duce de multe ori la operatii complicate. In ce categorie va aflati?

Mioveni Jud Arges ! Sunt muncitor la uzina Dacia pe stivuitor.

Pentru asfel de probleme, puteti apela la un terapeut din zona. Daca depuneti o munca fizica mai mare repetabila, terapia nu se va mentine si veti avea recaderi. In acest caz trebuie consultati mediculde familie sa va prescrie schimbarea locului de munca.Oricum terapia cea mai buna este terapia bowen, gasesti despre ea pe google

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere musculara picior
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 11imi trosneste piciorul in interiorul piciorului...
- 6Am si eu o problema de vreo 4-5 ani cu picioarele
- 3Dureri groaznice musculare..
- 4Durere de umar persistenta
- 0Trosniri al oaselor
- 16Trosnesc toate oasele
- 5Disjuntie claviculara
- 1durere de umar
- 4durere musculara a umarului
- 11articulatii care trosnesc
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 1Problema omoplat!
- 1poliartrita reumatoida
- 2Durere de umar
- 1Durere de mână, umăr, ceafă, omoplat
- 0Bube si dureri musculare Ajutati-ma
- 1Disjuncție-Acromio claviculară Gr. 3 dureri
Mai multe informații despre: Durere de umar durerea musculara trosnirea oaselor omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: