efectin sau cipralex

pentru o depresie severa recurenta ce recomandati cipralex sau efectin
6 comentarii

Cipralex e mai bun. Eu am facut crize cu efectin.

Psihoterapia in cazul depresiilor severe este egala cu zero. Functioneaza pe moment sau cateva zile dupa care gandurile si depresia revin. Cipralex dupa parerea mea. Eu am fost in depresie (nu era nici macar severa...era mai degraba o tulburare) si am aruncat gramezi de bani pe la psihologi care ma ajutau pe moment. Dupa 2 zile cadeam in aceeasi stare. Pana nu am fost la psihiatru si nu mi s-a prescris tratament, nu mi-am revenit. Inca nu sunt complet vindecata, mai am putin de munca dar sunt pe drumul cel bun!

si opinia mea este ca in depresia severa e necesar initial tratamentul medicamentos insa psihoterapia isi are locul ei odata ce persoana reuseste sa treaca peste perioada cea grea. Rolul psihoterapiei in depresia severa e departe de a fi 'apa de ploaie' e unul foarte important in prevenirea recaderilor (care de multe ori nu sunt rare daca depresia e severa)
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala

Fiecare organism raspunde diferit la fiecare medicament.
Trebuie luate cu rabdare, pe rand, daca nu functioneaza, pina se gaseste ad-ul potrivit organismului propriu.
Trebuie luate cu rabdare, pe rand, daca nu functioneaza, pina se gaseste ad-ul potrivit organismului propriu.

Psihoterapie egal cu 0!!! Dintre ciorile şi efectiv alege. SEROXAT! E CEL MAI BUN PE DEPRESIV! Vorbesc din proprie experienţă!
Cristina
Cristina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Stare anxiodepresiva
- 6Cum scap de depdendenta de alcool ?
- 4Anxietate - somatizare
- 17Dubla personalitate
- 0Stop!!!Gata, nu se mai poate asa
- 2Îmi doream mult sa devin doctor.Visele mele s-au năruit rand pe rand de-a lungul timpului
- 10Este adevarat ca psihiatrii sunt mai tulburati psihic ca pacientii?
- 4Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
- 5Sevraj tratament psihiatric
- 1Stare avansata de uscăciune a gurii