epilepsie?!

11-03-2011
olga_29
Nu este medic/terapeut
olga_29
Buna seara!IIn urma cu ceva timp am facut un eeg iar concluzia a fost urmatoarea:"Mentionam prezenta unui bufeu de anomalii ample, lente in banda delta teta cu durata de 1-2 sec, de aspect generalizat, fara a fi insotit de anomalii clinice concomitente, care par a incepe din regiunea fronto parietala stanga.De asemenea se pot observa intermitent(aprox 2-3x)prezenta unor unde lente mai ample la nivel hemisferic stang, predominent regiunea frontoparietala stanga".Rezultatul RMN:" exista o asimetrie a celor doi lobi temporali cu diminuarea in volum a girusului temporal mediu si a girusului temporal superior de partea stanga";Concluzie:asimetrie de volum a celor doi lobi temporali".In cateva randuri.la cateva luni, am facut un fel de crize, eram constienta, insa nu puteam vorbi, oricat as fi dorit, eram intr-o stare mai confuza, si dura cam 20-30 sec, cred;intotdeauna dupa aceste episoade ma simteam foarte obosita;iar noaptea, mi se intampla sa ma trezesc, speriata, sa nu pot sa ma misc, nu pot scoate un sunet, sunt perfect constienta de ceea ce mi se intampla, observ si lumina din camera alaturata, aud si zgomotele, insa doar atat, nu ma pot misca!!dureaza cateva secunde, iar, in doua randuri, a durat cateva minute, atunci a fost mai cumplit;dupa aceste epiosoade, imi este teama sa mai adorm, deoarece cum atipesc, cum incepe acea stare;mentionez ca aceste episoade se intampla doar noaptea, seara, atuci cand
1 comentarii
0
11-03-2011, ora 20:27
olga_29
Nu este medic/terapeut
olga_29
sunt pe punctul de a adormi.Sa fie oare epilepsie??Nu am cazut jos niciodata, nu am avut convulsii, insa imi este teama, ca aceste crize usoare, sa nu se dezvolte in crize mai urate, generale.

Va multumesc,

O seara buna tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns